自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

話說上星期五, 我地一家3口去左迪士尼玩黑色世界, 我個仔平時係好大膽, 乜都唔驚, 所以就帶佢玩, 我個仔4歲, 入去鬼屋佢已經話唔玩, 好驚, 玩完出o黎我摸到佢個心口係 book book 跳, 見佢o甘驚第2間鬼屋我地都冇玩啦, 淨係玩下騎馬仔, 小飛象既野.

原來呢個星期, 我個仔不停都發惡夢, 話見到好多怪獸, 好驚, 話唔想訓覺, 尋日仲發燒, 都唔知係咪驚過籠.

所以如果小朋友太細就唔好帶佢地玩啦.

水晶宮

環保接龍勳章

Thanks for sharing. Hope your son will get well soon.

大宅

我女兩歲果陣我帶過佢去, 仲睇埋煙花同parade同住左一晚, 但無入鬼屋因怕佢驚.
佢睇parade唔驚仲四處要搵jack同南瓜人, 所以帶住細路最好唔好入鬼屋啦, 大人都驚何況小朋友!

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

佢始終都係得果4歲人仔...而且鬼屋個感覺又恐怖,緊係驚啦...
小心佢有陰影呀,小朋友嚇親真係唔講得小架

大宅

我個仔5歲,佢好想去,但我知佢一定好驚,所以我都唔比佢去,怕去完返黎有排發惡夢.....
有d大人去完都話好恐怖
~I Love U~

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

去感受下氣氛都仲OK, 入鬼屋太激掛?

我都有帶仔(6YRS)女同同學(10YRS)去OP哈佬喂, 初時同學驚, 慢慢接觸下, 佢會識欣賞人地係"專業演員", 仲去搵牛頭馬面影相TIM

當然我地緊係唔會入鬼屋啦!!!! 唸都唔駛唸

原帖由 Dinosaur_shop 於 10-10-15 02:47 PM 發表
話說上星期五, 我地一家3口去左迪士尼玩黑色世界, 我個仔平時係好大膽, 乜都唔驚, 所以就帶佢玩, 我個仔4歲, 入去鬼屋佢已經話唔玩, 好驚, 玩完出o黎我摸到佢個心口係 book book 跳, 見佢o甘驚第2間鬼屋我地都冇玩啦 ...

大宅

醒目開學勳章

係牙,細佬仔甘細個,都係唔好入去好~

伯爵府

嘩.. 你帶個4歲仔入鬼屋咁勇! 我次次去都係同d 小朋友走圍行吓, 坐吓吊車咋.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有一年, 我同老公兩個去ocean park的哈囉喂, 見到個6,7歲的小妹妹, 喊住咁問佢阿爸:"玩完未呀, 我想快d呀!!鳴鳴~~"真係慘...所以俾我一定唔帶小朋友去! 嚇親真係唔講得少, 仲要係去ocean park的哈囉喂, 咁驚嚇!!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至