美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

依家呢種天氣, 我的皮膚已經開始乾, 姐妹們, 你哋有冇好的lotion可以介紹呀?

洋房

我O係銅鑼坊一間鋪買KERI SHEA BUTTER $120 425g,我覺得好抵,同埋KERI我用左好多年,尤其手踭腳踭最好

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我用緊油,牛油果油好似已經唔係好夠潤,今日用椰子油試緊.

瑪瑙宮

您沖完涼有無用 body oil 搽身? 我覺得幾好.

禁止訪問

Neutrogena

水晶宮

畀面勳章

[quote]原帖由 kit2004 於 10-10-16 19:00 發表
我用緊油,牛油果油好似已經唔係好夠潤,今日用椰子油試緊. [/quote
我個幾月前牛油果油已經唔夠潤,炎夏用就ok。可否之後分享下椰子油得唔得?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

今日搽左co oil,暫時覺得ok冇癢.早兩晚用a oil搽,ar爛腳甘濟.依家起晒紅點.

a oil我已經冇搽面.因為用左愈來愈鞋.所以用黎搽身用埋佢.

原帖由 tanping 於 10-10-16 21:46 發表
[quote]原帖由 kit2004 於 10-10-16 19:00 發表
我用緊油,牛油果油好似已經唔係好夠潤,今日用椰子油試緊. [/quote
我個幾月前牛油果油已經唔夠潤,炎夏 ...

水晶宮

畀面勳章

a oil 而家我只用係頸再加castor oil, 不過重未見效果。

大宅

Body Shop 的 White Musk 好香好潤,補濕度高,我老工好鍾意呢個。

但我自記,推薦 Crabtree & Evelyn,價錢唔平,但佢香味天然自然,真係花香嘅 extract 喎,好保濕好滋潤皮膚,最緊要係唔笠,而且沖完涼用到第二朝仲香噴噴和好滑呀。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至