美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我join旺角店
下次係第4次啦,so far 都ok
真係小 & 幼左好多
我就ok唔難book
因為我夾到平日5點前既時間,所以都好滿意
$888/under arm 包清
冇hardsell

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我岩岩JOIN左UNDERARM, 而家$555, 好似去到1月尾.

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我岩岩JOIN左UNDERARM, 而家$555, 好似去到1月尾.

水晶宮

原帖由 2bbma 於 10-12-23 14:52 發表
唔該晒,請問衣著需唔需要特別配合架?

一人一間房, 去到入房就換衫, 有條毛巾裙比你著
low cut咁, 整 underarm 嘛
只做 underarm 就唔使除面褲添啦

原帖由 2bbma 於 10-12-29 11:48 發表
請問你underarm脫左幾多次呀,清唔清得晒呢?

整左 9次喇, 生得好慢同好幼
1個 月自己剃1次都 ok架喇
佢唔再 "so 根" "吉手" 我已經好高興 ~

如果真係唔再出, 一定係激光
因為激光d 毛囊死晒, 真係唔會再出
不過貴囉

伯爵府

畀面勳章

想問有無人試過搵musee脫唇毛? 效果又如何呢?

禁止訪問

大宅

thanks
我昨日第1次整左la, 好快,好有禮貌,又唔hard sell,又唔難book,第一次感覺非常良好

原帖由 thunder_bunny 於 11-1-10 00:22 發表

一人一間房, 去到入房就換衫, 有條毛巾裙比你著
low cut咁, 整 underarm 嘛
只做 underarm 就唔使除面褲添啦

整左 9次喇, 生得好慢同好幼
1個 月自己剃1次都 ok架喇
佢唔再 "so 根" "吉手" 我已經好高興 ~

如 ...

男爵府

想問有無人試過搵musee脫唇毛? 效果又如何呢?

同問

TKS

水晶宮

原帖由 2bbma 於 11-1-19 11:08 發表
thanks
我昨日第1次整左la, 好快,好有禮貌,又唔hard sell,又唔難book,第一次感覺非常良好

你過一個月到, 就會發覺佢生慢左同埋幼左架喇

連我個女都話大個要學我做彩光 =.=!!
最抵C佢D 腳毛似 daddy ...... =.=!!!!!
wakakaakakaaaaa

咁又岩既, 唔通好似我地細個咁咩
以前我地阿媽都唔識呢d 野
我地又唔識亂咁剃, 搞到underarm d 色素深左
>.<

首頁

尾頁

跳至