自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我好鍾意劇裡嗰個JACK雷,頭先上YAHOO SEARCH佢,原來佢原名叫王宗堯!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

子爵府

我都有睇呀..... 見BK 冇乜人講呢套劇

我覺得飯奕敏向劇入面幾時都係 著到行晒 化到行晒, 不過佢都做得好好.

瑪瑙宮

我幾驚無人回呀,呢套好睇呀,晚晚我都DL咗睇完先瞓得著架!! 依家仲迷上JACK雷添!
原帖由 zozozo 於 10-10-19 00:14 發表

我覺得飯奕敏向劇入面幾時都係 著到行晒 化到行晒, 不過佢都做得好好.

大宅

但阿飯奕敏好似靚過以前好多,仲有Ada都好令,尤其是著婚紗同最近果幾集!我都覺得阿Jack好型佢同Ada襯d!

原帖由 zozozo 於 10-10-19 00:14 發表

"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

瑪瑙宮

樊奕敏有女人味咗,套劇好好睇啊!王道好奸呀,成日笑裡藏刀!
原帖由 KiuKiu-Mama 於 10-10-19 08:53 發表
但阿飯奕敏好似靚過以前好多,仲有Ada都好令,尤其是著婚紗同最近果幾集!我都覺得阿Jack好型佢同Ada襯d!

複式洋房

我都有睇, 又係好奇阿Jack係邊個, 上網 search 過, 原來佢都大有來頭, 佢係外國讀書返黎, 報紙話譚詠倫都睇好佢同埋佢係翁倩玉個契仔.

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我由第一集開始睇.....覺得jack好樣過十仔
我c6話..我無眼光

瑪瑙宮

張智霖係KEEP到個後生,但無咩男人味囉,阿JACK好有男人味,好迷人!!
原帖由 yinmelody 於 10-10-19 09:49 發表
我由第一集開始睇.....覺得jack好樣過十仔
我c6話..我無眼光

子爵府

阿JACK 個髮形+SO 根+的水 = 好型.

原帖由 ChammyMAMA 於 10-10-19 09:53 發表
張智霖係KEEP到個後生,但無咩男人味囉,阿JACK好有男人味,好迷人!!

瑪瑙宮

我以為得我品味咁獨特添......尋晚嗰集唔見佢,好掛住佢呀!!
原帖由 zozozo 於 10-10-19 23:12 發表
阿JACK 個髮形+SO 根+的水 = 好型.

禁止訪問

瑪瑙宮

我都有睇法網群英呀,個尾爛到唔爛呀,睇完都唔知個結局想點!希望呢套唔會咁啦......阿JACK真係好正呀!!
原帖由 Auntie山渣 於 10-10-20 11:30 發表
最近睇左兩套亞記劇集,法網群英、勝者為王。
"法網"演員好出眾,差不多是兩台n年前最好演技的,但劇本不行,難尾收場。
"勝者"就靠老戲骨,主角及配角都好落力,劇本都唔錯。我都幾鍾意亞jack,好charm。袁菲都做得好好,好到位。 ...

伯爵府

我都迷阿jack迷到傻佐
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

請問你係邊度搵到佢di相?

原帖由 ChammyMAMA 於 10-10-20 11:43 發表
我都有睇法網群英呀,個尾爛到唔爛呀,睇完都唔知個結局想點!希望呢套唔會咁啦......阿JACK真係好正呀!!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

瑪瑙宮

我喺YAHOO SEARCH佢揾囉.....好開心呀,原來都有人同我一樣比佢迷住,我同阿妹講,佢話阿JACK樣衰喎,張智霖仲靚仔喎,但張少咗份男人味嘛!!

伯爵府

就係男人味lor 特別是佢話要來搶新娘的那個眼神

伯爵府

影視娛樂那邊都有阿jack的fans!

瑪瑙宮

有一場佢同花順喺馬頭跳舞,喺耳邊問花順可唔可以比次機會佢,我幾想大叫''好呀....'''
原帖由 kingawa 於 10-10-20 12:00 發表
就係男人味lor 特別是佢話要來搶新娘的那個眼神

瑪瑙宮

係咩......
原帖由 kingawa 於 10-10-20 12:04 發表
影視娛樂那邊都有阿jack的fans!

子爵府

樊奕敏同 Chi Lam同年架!
原本雷太係溫碧霞做~
甘我估樊應該好d,起碼有少少霸氣!

我開頭睇,點解蔡少芬後生左甘多?
可能平時TVB化得太濃,所以影老左佢!
後尾知道08年時拍,所以仲更加後生啦!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

首頁

尾頁

跳至