自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我想問上網係咪真係買到??有幾多人買到呀

我尋日想去大會堂排下,點知勁多人,又夠鐘去接個女放學,而家返工想上網買。

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 大廚勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我琴日買左3張星期五,不過要攪左半粒鐘先登入及要比手續費,不過好過去排隊

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 小迅媽媽 於 10-10-21 11:04 發表
我琴日買左3張星期五,不過要攪左半粒鐘先登入及要比手續費,不過好過去排隊

我琴日都係上網買咗3張11月份嘅星期四,手續費要$19.5!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上網買到,不過要非常有耐性才能入到去,同日期都唔係好方便~~

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

子爵府

好媽媽勳章

如果你揀平日,我相信仲有。我尋日用咗差唔多兩個鐘上網,最後都係揀唔到我自己想要ge時間。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mickychow 於 10-10-21 11:15 發表
如果你揀平日,我相信仲有。我尋日用咗差唔多兩個鐘上網,最後都係揀唔到我自己想要ge時間。

如果揀平日收工前嘅時間應該容易D,但係揀晚上6,7,8點就難買D!

大宅

好媽媽勳章

我直至都登入唔到, 琴日中午見唔對路, 即打的去石硤尾,又無咩人, 好彩仲買到星期六7:00(10張), 之後諗諗吓想再買, 都無曬sat & sun. 有都係最早&最尾ge時間,
唔好上網買啦, 去d小人去買ge站, 如石硤尾. 九龍城都應該少人. 睇吓重有無星期五ge 7/8點.

大宅

請問在石KIP尾邊到買?

男爵府

我到尋日五點幾先入到~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 DiamondHill 於 10-10-21 11:28 發表
請問在石KIP尾邊到買?

http://www.lcsd.gov.hk/CE/Entertainment/Ticket/b5/counter.php

深 水 埗 賽 馬 會 創 意 藝 術 中 心
九 龍 石 硤 尾 白 田 街 30 號 1 樓
每 日 上 午 10 時 至
下 午 6 時

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

最新消息:所有sat&sun同全部7pm8pm都 sold out

禁止發言

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止發言

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

都唔明点解俾人可以買20張同40張咁多,炒飛咩!
Minniemouse:-P

象牙宮

6pm都無乜喇

我最後買左2張3點.....請半日假去,我真係好有興趣睇呀,唯有請假

ps岩岩lunch去左上環買,好似排左2個字度咋

侯爵府

yahoo拍賣價150蚊一張!!!
有無得投訴ka??
我好想帶仔仔去睇,但我無耐性去排隊,上網連續兩日都login唔到囉!!!!

原帖由 minniemouse 於 10-10-21 12:10 發表
都唔明点解俾人可以買20張同40張咁多,炒飛咩!

珍珠宮

好媽媽勳章

買了一家大細16張

11月9日17:00

想問有冇好介紹吃埋dinner.
(合一家大細)and 自助餐都ok但經濟d.

tks

象牙宮

住邊??唔係度度都要排架
我係上環買,十幾人之嘛

原帖由 rilley 於 10-10-21 13:37 發表
yahoo拍賣價150蚊一張!!!
有無得投訴ka??
我好想帶仔仔去睇,但我無耐性去排隊,上網連續兩日都login唔到囉!!!!

大宅

我喺牛池灣排咗一個鐘至買到...

原帖由 sasa0208 於 10-10-21 13:24 發表
6pm都無乜喇

我最後買左2張3點.....請半日假去,我真係好有興趣睇呀,唯有請假

ps岩岩lunch去左上環買,好似排左2個字度咋

象牙宮

幾錢叫經濟??不過最出名就緊係去東涌間酒店食buffet,快d打去book位,好full架。唔洗200/人

如果唔係機場都幾多野食

原帖由 circle119 於 10-10-21 13:43 發表
買了一家大細16張

11月9日17:00

想問有冇好介紹吃埋dinner.
(合一家大細)and 自助餐都ok但經濟d.

tks

首頁

尾頁

跳至