跳至

首頁

尾頁

別墅

我有好多問題想問呀

1. 我成日都流汗.真係流晒出黎果隻....
根本果頭長期都係濕....怕唔怕有風呀??
咁我應該點做呀????唔通我成日吹頭呀???

2. 我下面成日都有吉吉下的痛...唔知係唔係骨痛呢???我又擔心係尿道炎....好似濕熱咁

3. 我尋日下面好痕..痕到訓唔到...要起身消毒都唔得.....有無人同係咁同埋知咩事呢???

4. 你地BB食奶食幾耐呀??我BB食好耐...咁我洗唔洗倒左枝奶再沖過呀??同埋你地D奶係唔係全熱水沖呀???因為我又驚全熱水破壞D營養..唔全熱水又驚BB飲凍奶~

別墅

1. FACEBOOK個度答左你啦==>十二朝之前我都係用DRY SHAMPOO..十二朝之後就用熱薑水洗頭..開冷氣保持室溫舒服少少架...唔好俾自己出咁多汗呀...呢D係虛汗黎架...出完之後會凍架....(我都係咁...睇左中醫佢係咁講架..同埋我飲左四劑中藥就無事啦..).

2. 我頭幾日都係咁...差唔多十日之後無痛...

3. 呢樣唔知喎...不過我都好勤咁用個沖洗樽洗個傷口...再用廚房紙印乾...

4. 我用一半凍水一半60度熱水來開奶...我個B都飲得慢..差唔多一個鐘一餐....飲到最後個30 ML..通常都會用暖水"坐"番暖俾佢飲...但陪月EE話枝奶如果飲多過一個鐘就唔好要啦...

子爵府

我出汗都會開冷氣丫~
係咪傷口未好晒 所有先吉吉下傷咋!? 我都冇剪 爆左少少 都補左3針 頭幾日都有少少*蚊住蚊住*咁痛!
你試下勤啲洗正 會吾會好啲!如果再痕要睇醫生丫
我開奶都係用溫水/暖水黎開!我亞囝食奶暫時ok!食4安奶(2安人奶泵既+2安奶粉)+埋換片半個鐘搞掂!
如果埋身餵就耐d 1個鐘到!

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

我之前都有流汗呀, 老人家話係虛汗, 我就日日都洗頭, 不過會即刻吹乾

呢樣我都有, 都係勤啲洗傷口, 保持佢通爽, 應該過一排會無事

我都有痕,可能焗住加轉天氣, 唯有清洗密啲

我個囡都係食成個鐘, 係呢幾日好啲, 啲人話佢食得慢可能係奶咀個孔太細,可以試吓拮大少少
我就先用60度熱水開咗先, 再加凍水

首頁

尾頁

跳至