嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

「第十七屆全港嬰兒慈善馬拉松爬行大賽」(初賽)

請問知吾知在那個"大型商場"、時間呢?
有冇人參加過?請分享
[url=baby web sites]baby web sites[/url]

洋房

Re: 「第十七屆全港嬰兒慈善馬拉松爬行大賽」(初賽)

好似係奧海城

大宅

唔係呀!

今日及明日在沙田新城市廣場第三期, 至於7月9日至10日在旺角新世紀廣場呀.

男爵府

[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

子爵府

唔知有冇豬仔車比賽呢?同埋係咩時間呀?

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

係有豬仔車比賽架,時間都係12:00-6:00pm。
捐二十蚊就可以比賽,賽完仲有証書和紀念品。
今日沙田唔多人,好快就有得比賽wor。

子爵府

但我要在旺角新世紀比賽,o個邊近我家多D,,我bb上年去參加爬行比賽都排隊排左粒幾鐘,所以今次想早D去,,thanks

珍珠宮

好媽媽勳章

今日我去左沙田參加左喇!人唔算太多,排隊都好快!我囡係第3組冠軍呀!43秒完成!不過有4日初賽,每次400人參加(限額),1600名BB頭100名先可以入到總決賽呀!~~~

洋房

Vian & abebe,

Many thanks your information! How about 嬰兒爬行大賽 in Mongkok is same time as 豬仔車比賽 12:00-6:00p.m.? I think I will join 10Jul(SUN).

What is 豬仔車比賽?

[url=baby web sites]baby web sites[/url]

大宅

我上星期日都有去沙田比賽,唔係好多人,都唔洗排隊只不過係等左一陣,豬仔車係坐係架車到用腳仔同腰既力推向前行.

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Alice Jang,

7月9日至10日在旺角新世紀廣場1樓星際廳舉行既嬰兒爬行大賽(兩個組別)時間都係12:00 - 6:00pm,即場派籌。爬行賽係比6個月至14個月既BB參加;而14個月至2歲半既幼兒就可以參加豬仔車比賽,小朋友要踩住架彩球踏行車仔(Fisher-Price Stride-to-Ride Walker)鬥快,都好得意架。
到時玩得開心D啦!

洋房

Thank you very much your information!I will arrivial there around 2p.m. and worry after finishing 派籌 can't join.

男爵府

咁香港區有無比賽場地???
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

首頁

尾頁

跳至