跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係有d貴...我地三個都820, 不過有人安排有車去有餐食又去埋睇老婆餅廠, 是但啦, 難得果日可以奉指叫99湊細b
你地真係無人去呀?

公爵府

剛剛去挪亞方舟網頁睇過, 入場費大人100小朋友85, 再加車費午餐再去老婆餅廠參觀埋返埋tko, 學校呢個費用都唔係太貴~
http://www.noahsark.com.hk/chn/tickets1.php

希望果日好天影多d靚相先得

公爵府

去完挪亞方舟, 總算沖沖忙忙行晒, 方舟花園風景都幾靚, 果日天氣好好, 影左好多靚相
不過阿囡最鐘意係果條吹氣長頸鹿玩具
去埋餅廠, 一人送一個迷你老婆餅, 再買多盒老婆餅就搭車返屋企喇, 回程玩遊戲仲win左幾份獎品添

公爵府

原帖由 BOYBOYYIP 於 10-11-26 11:56 發表
您是否坐四號車 & 得戚哥哥做導遊??

你大概估到我係邊個la
我以為呢部車淨係坐我地k1果班同學仔,
但你好似係n1都同一架車

公爵府

原帖由 roccolamar 於 10-11-26 12:48 發表
你就好,我去唔晒。食完自助餐只玩了最後10秒同做手巾蛋榚,同玩了數分鐘floor piano。我個仔玩floor piano直頭唔想走,但己經差不多1點要睇3D及4D影院。所以無時間玩劃花臉同上2樓玩其他遊戲。

入去方舟參觀同睇3D及4D影 ...

其實我地淨係玩左手巾蛋糕, 其他見排晒長龍都唔想排, 跟住行晒2樓, 想同阿囡換條魚仔, 但好似要儲印仔先換到, 又唔夠時間, 就要趕住1點睇4D, 呢PART睇完晒出黎, 仲有半個鐘時間拿拿聲趕去行方舟花園影相, 影完後阿囡又話要吹氣長頸鹿, 又拿拿聲買完趕上車....
其實真係要1日先夠玩

公爵府

原帖由 BOYBOYYIP 於 10-11-26 14:53 發表
其實都唔係好認得, 只知您話贏咗幾份禮物, 估您坐中間咋

我個仔嗰班n1, 得佢同另一個同學仔去咋.......

次次嗌no嗌到中間個範圍已經收得好窄, 好易嗌中

首頁

尾頁

跳至