跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

你地會唔會參加孕婦瑜伽班?? 我有D興趣...有冇JM有興趣一齊???

應該有左幾多個月開始去上??

同埋, 除左PURE YOGA, 仲有邊度?? (唔洗一次過比好多$$)

複式洋房

我諗住20wks 之後去報, 3個月時作小x, 令我而家都唔敢郁住
我公司長沙灣附近有一間, 放工就可過去 $450 - 5 堂, $800 - 10堂, 佢仲有 孕婦健身球伸展班 $500 (4堂)

男爵府

畀面勳章

原帖由 chriz_pig 於 10-10-26 16:55 發表
我諗住20wks 之後去報, 3個月時作小x, 令我而家都唔敢郁住
我公司長沙灣附近有一間, 放工就可過去 $450 - 5 堂, $800 - 10堂, 佢仲有 孕婦健身球伸展班 $500 (4堂) ...

知唔知一般suggest幾多week可以開始?

有冇informaton可以睇下?

大宅

原帖由 chriz_pig 於 26-10-2010 16:55 發表
我公司長沙灣附近有一間, 放工就可過去 $450 - 5 堂, $800 - 10堂, 佢仲有 孕婦健身球伸展班 $500 (4堂) ...

價錢好OK wor, 叫咩名?? 有冇分店架??

複式洋房

咁又真係唔知, 只係我個friend佢之前陀B, 問過下佢, 佢推介孕婦瑜珈話有幫助, 佢就4個月時around 16 wk 之後去上囉~ 佢話見到有D12wk就去上, 但佢覺得太牙煙, 我都諗住穩定D, 所以先諗20wk之後去上~
原帖由 依媽媽 於 10-10-26 17:04 發表

知唔知一般suggest幾多week可以開始?

有冇informaton可以睇下?

複式洋房

好似是私人開的, 有個網址, 你睇睇啦~
http://www.hkyogastudio.org/-3/
原帖由 bbmelodycc 於 10-10-26 17:05 發表

價錢好OK wor, 叫咩名?? 有冇分店架??

複式洋房

我都想報孕婦瑜珈呀!一來想運動下,唔想變大肥婆;二來想生產時順利D!
不過我又係之前陀唔穩,呢幾日狀態先好D,但都唔敢輕舉妄動住呀!

別墅

回覆 7# bbmelodycc 的文章

我都想玩吖~最好近屋企d啦...長沙灣好似遠咗少少~

男爵府

好媽媽勳章

我之前都見到呢間呀,好多媽媽推介喎,我都諗住六個月先開始,宜家唔敢太早開始呀!再唔係大家約埋一齊玩啦!

原帖由 junB 於 10-10-26 08:53 PM 發表
我都想玩吖~最好近屋企d啦...長沙灣好似遠咗少少~

男爵府

畀面勳章

原帖由 chriz_pig 於 10-10-26 17:31 發表
http://www.hkyogastudio.org/-3/

如果good comments的, 長沙灣都ok的....
你會prefer上weekday夜晚 or weekend下午的?

我估會等11月初見埋醫生, 問下意見先決定... but睇定先都ok ^^

民房

我都想開始玩yoga呀..我下星期就16wks.
呢幾日條腰開始痛,行得耐/坐得耐就開始唔舒服....我估做yoga應該會有d幫助.

大宅

長沙灣呢間真係好抵,但對我黎講太遠喇,一o的都唔就腳
有無近旺區而又平架呢?

大宅

原帖由 chriz_pig 於 10-10-26 17:31 發表

e? 好近我屋企, 可以去試吓喎, 下星期見醫生問吓佢我適唔適合玩先, thanks for the info!

複式洋房

我之前問個醫生..佢叫我16wks就可以去...
我上星期都上完1堂...感覺都幾好....
不過就係堂數小d..同埋佢可以每堂比錢...

大宅

我都諗住報呢間, but maybe after 20wk 先~
BB你要健健康康啊!

複式洋房

剛剛都報了試玩堂...
等我去看下個環境得唔得先...

男爵府

畀面勳章

原帖由 blue918 於 10-10-27 14:32 發表
剛剛都報了試玩堂...
等我去看下個環境得唔得先...

你之前個post不是說已經上過嗎?
現在說報了試玩堂... 是2間不同的嗎??

可以拍照的話.... 回來share下吧~ thx

大宅

如果冇其他suggestion, 有冇jm 有興趣同我一齊去pure yoga上 (CWB)???

時間好似係 every fri 1-2pm..
價錢未知, 我估$200度...

複式洋房

原帖由 bbmelodycc 於 10-10-27 16:47 發表
如果冇其他suggestion, 有冇jm 有興趣同我一齊去pure yoga上 (CWB)???

時間好似係 every fri 1-2pm..
價錢未知, 我估$200度...

我都想0係港島區呀! 不過 Fri 1-2pm, 唔上唔落0既時間唔得呀! 晏少少就得~

複式洋房

依媽媽:

我之前上個間3星期才有一堂星期六既堂咋...因為平日佢只有3:00-4:00...所以我想搵多間上...
http://www.myofix.com.hk/chi/course.php?id=5
呢間個MISS都幾好架,...150一堂...老公可以陪埋一齊入去架...
原帖由 依媽媽 於 10-10-27 14:59 發表

你之前個post不是說已經上過嗎?
現在說報了試玩堂... 是2間不同的嗎??

可以拍照的話.... 回來share下吧~ thx

首頁
12345...7

尾頁

跳至