跳至

首頁

尾頁

複式洋房

踏入31w開始晚上訓唔到喇~

日頭每隔30分鐘都唔夠就去小便一次(最誇張10分鐘都去到一次 ),我水都已經唔飲多滴,如果飲多幾杯仲得掂?!

晚上每隔1~2小時就去小便一次,仲要次次去完成個人精神晒囉 ,好攞命呀~

有咩計好呢??!!

大宅

唔好因為怕去廁所而唔飲水

我前個期都係咁, 一晚去幾次廁所,
起左身個人就精神哂, 最慘我第日重要返工..

跟住我就訓覺前兩個鍾狂去廁所,
半個鍾一次半個鍾一次,
跟住三個字一次再三個字一次.....

跟住訓覺, 咁樣好似幾work...

複式洋房

原帖由 20forever 於 10-10-27 21:54 發表
唔好因為怕去廁所而唔飲水

我前個期都係咁, 一晚去幾次廁所,
起左身個人就精神哂, 最慘我第日重要返工..

跟住我就訓覺前兩個鍾狂去廁所,
半個鍾一次半個鍾一次,
跟住三個字一次再三個字一次.....

跟住訓 ...

想請教你...係唔係bb差唔多去到最低(即係想出世), 先會成日尿頻?

大宅

我都5知幾耐無好好訓過咯~
e+對腳痕到我訓得5好~

複式洋房

我都係呀~~ 好辛苦呀! 完全明白你! 我就大約32週可始, 宜家35, 仲有3星期呀~~

因為咁我都提早左放假, 要返工個時唔夠訓, 真係暈車浪

大宅

有媽媽講腳痕,我之前都有呀, 加埋隻手指及手版都痕, 一個字"忍", 痕時用冰擦下佢, 我用艾葉草浸腳浸手, $10可分兩或三次用, 同埋轉左c巴沖涼, 痕左一個月之後無痕啦, 真係要r, r幾下好啦, 我呢排好好睏, 可能朝早走圍行,無野搵野嚟做, 一到夜晚有攰意就第一時間飛上床睏, 試過最少都睏5個鐘,最多8個鐘, 不防一試.

民房

我早排都係腳背痕~ 醫生話係 孕婦濕疹 開左 a cream 都冇用~ 你可以試下用蘆薈gel 搽下(一日搽好多次都得), 我就加上冇再飲牛奶 轉飲豆奶 咁就冇事啦 ~ 千祈吾好再痕上去 我有同事試過全身都痕 勁慘

原帖由 芊嵐 於 10-10-27 23:03 發表
我都5知幾耐無好好訓過咯~
e+對腳痕到我訓得5好~

別墅

drink hot honey / milk before sleep, it helps a bit.

首頁

尾頁

跳至