跳至

首頁

尾頁

複式洋房

最近腰背好痛,又唔敢求其揾按摩院,有沒有好介紹?

別墅

我有去按腳 但一定要同佢地講有左bb 佢地會細力好多 同埋有d穴位係唔可以按 只係幫我地舒緩行得多同企得多既攰......

複式洋房

唔洗專登去d為孕婦按摩的按摩院嗎?

別墅

係我家姐帶我去 之前佢有左都試過按腳 咁我就跟埋佢去囉 係一般按摩院....

子爵府

我上星期六去咗jasmina (唔知有無串錯), 佢專做孕婦按摩, 我係好多雜誌都見過, 因為啱啱去完旅行, 坐得車多, 條腰勁痛, 所以咪試下囉, 真係好私服, 一按完即係唔痛, 我按咗90分鐘, 試做價500, 如果按45分鐘, 試做價250, 佢係尖沙咀同旺角都有分行...

我最後都join咗package, 維番每次都要成580, 好鬼貴....但又真係好舒服

複式洋房

原帖由 jessiechen 於 10-10-28 16:34 發表
我上星期六去咗jasmina (唔知有無串錯), 佢專做孕婦按摩, 我係好多雜誌都見過, 因為啱啱去完旅行, 坐得車多, 條腰勁痛, 所以咪試下囉, 真係好私服, 一按完即係唔痛, 我按咗90分鐘, 試做價500, 如果按45分鐘, 試做價2 ...

我也想去試,但是我住在港島,有點懶的過海。
請問妳賣多少次的package? $580 也是 90分鐘嗎?
謝謝

子爵府

原帖由 ungchloe 於 10-11-3 21:50 發表

我也想去試,但是我住在港島,有點懶的過海。
請問妳賣多少次的package? $580 也是 90分鐘嗎?
謝謝

係呀, 原價980, 一次過買十次就每次大約580 90分鐘, 如果買五次就大約680 90分鐘, 好鬼貴, 我今日放工又book咗去做, 希望同第一次一樣咁舒服....

等待驗證會員

wow...好貴啊....mouth:

子爵府

原帖由 claudialuk 於 10-11-4 16:50 發表
wow...好貴啊....mouth:mouth:" />

係, 但真係好私服, 我尋日又去, 同上次唔同師傅, 感覺都係第一次好啲, 所以下次會mark番同一個師傅

大宅

我都好想試 Jasmina, 不過好唔鐘意要 join package, 試過之前係第二間按摩院度 join package 點知做左幾次之後執左, 血本無歸....

jessiechen, 佢地會唔會好 hardsell 一定要你join ga?

大宅

好吸引喎, 我本身都好鐘意揼骨,按摩架. 可以試試喎..... thanks for the info.

子爵府

原帖由 happy-coco 於 10-11-5 11:38 發表
我都好想試 Jasmina, 不過好唔鐘意要 join package, 試過之前係第二間按摩院度 join package 點知做左幾次之後執左, 血本無歸....

jessiechen, 佢地會唔會好 hardsell 一定要你join ga? ...

咁又無喎, 佢哋等我做完後, 會講番join package的價錢同原價, 咁都有小小sale, 但我覺得ok, 唔算過份, 我諗如果你話要諗下都應該無問題

子爵府

原帖由 J.Kong 於 10-11-5 13:25 發表
好吸引喎, 我本身都好鐘意揼骨,按摩架. 可以試試喎..... thanks for the info.

你有興趣咪去一次試做囉, 500蚊90分鐘, 真係好舒服, 按完條腰即刻成個星期無痛, 但真係好鬼貴, 我Join咗十次, 就咁無咗6千幾....諗起都肉赤

複式洋房

回覆 1# jessiechen 的文章

我都好想試,不過我工作同居住都在港島wor,有無d係在港島??

大宅

I called them already, seems their booking is very full. Wow, u buy the package for 10 times, so much wor. You will go there every 2 weeks ? If i will buy, i think i will buy 5 times only heheee.....

原帖由 jessiechen 於 10-11-5 02:04 PM 發表

你有興趣咪去一次試做囉, 500蚊90分鐘, 真係好舒服, 按完條腰即刻成個星期無痛, 但真係好鬼貴, 我Join咗十次, 就咁無咗6千幾....諗起都肉赤

子爵府

原帖由 J.Kong 於 10-11-8 12:52 發表
I called them already, seems their booking is very full. Wow, u buy the package for 10 times, so much wor. You will go there every 2 weeks ? If i will buy, i think i will buy 5 times only heheee.....
...

係呀, 計番兩星期一次, 生之前應該啱啱用晒...啲sales姐姐話, 其實到8個月後, 條腰一般會好痛, 所以有啲人要一星期一次

子爵府

陪月勳章

我之前做嗰間喺銅鑼灣, $600, 但用Alqvimia D油
原帖由 baby_siu 於 10-11-7 12:53 發表
我都好想試,不過我工作同居住都在港島wor,有無d係在港島??

首頁

尾頁

跳至