跳至

首頁

尾頁

大宅

我依家住緊荃灣中心地段, 人多又嘈, 空氣又差.

呀囡依家15個月, 好容易病. 我想搬去的環境好, 寧靜, 交通又唔會太唔方便既地方.

依家諗緊搬入海濱...唔知好唔好住呢? 請交流一下.

禁止訪問

大宅

剩係講住, 環境好

原帖由 luckyho 於 10-10-28 16:09 發表

呀囡依家15個月, 好容易病. 我想搬去的環境好, 寧靜, 交通又唔會太唔方便既地方.

依家諗緊搬入海濱...唔知好唔好住呢? 請交流一下. ...

民房

回覆 1# nancy0411 的文章

如果係為咗小朋友有多d活動空間的話,海濱個公園真係一流,一路去到荃灣公園,四處跑都唔怕有車. 我自己住咗8年,而家有西鐵,出街方便咗, 覺得愈來愈好住.

大宅

minimei_miao : 係呀, 其實我都成日同呀囡去海濱行吓架. 我就係為左個小朋友架健康, 所以想搬離荃灣市中心囉.

原帖由 minimei_miao 於 10-11-1 20:21 發表
如果係為咗小朋友有多d活動空間的話,海濱個公園真係一流,一路去到荃灣公園,四處跑都唔怕有車. 我自己住咗8年,而家有西鐵,出街方便咗, 覺得愈來愈好住. ...

大宅

我都知道要係方便同埋靜之中取捨一下.

原帖由 瑤兒媽咪 於 10-10-28 19:42 發表
呢度買嘢好不方便,買咩都要行到去荃灣先得,想煮餐好嘅,都要行到楊屋道先可以買齊D嘢,我明年仲想搬到綠楊去,我貪搭車,shopping 方便

大宅

海濱真係一流!!!!!! very good!!!

原帖由 luckyho 於 10-10-28 16:09 發表

依家諗緊搬入海濱...唔知好唔好住呢? 請交流一下. ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至