跳至

首頁

尾頁

男爵府

係喎, 我入來打掃呀

原帖由 Cyrusmum 於 10-11-11 22:43 發表
嘩! 啲度鋪滿塵呀!

思翰下星期四開始考試, 不過仲未開始温書. 今個星期日仲要去小提琴表演, 一早就要去綵排, 咁又無咗一日. 所以星期六就要好好開始定先啦!

大家諗唔諗定聖誕有無啲乜嘢好比班小朋友玩吓? 講得嚟 ...
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

公起公起

原帖由 Cyrusmum 於 10-11-22 18:03 發表
捱埋聽日就得啦! 加油!
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

男爵府

12月ARIC都有水游喇, 會所佢要跟果個教練FULL左, 到12月有人走, 佢先入到去游, 佢不知幾開心呢

原帖由 mamiya 於 10-12-8 09:48 發表
係呀, 游室外架, 需然D水話係暖水, 不過室外上水都好滋味. 所以佢地係一上水就著大褸! 仲要年中無休, 紅日都要照游, 全年只放初1, 2,3咋.

男爵府

Winnie,

你學校有無參加今個星期4晚的, 第十八屆超級工商國際籃球邀請賽呀, ARIC籃球負責老師叫佢去參觀,

原帖由 Cyrusmum 於 10-12-13 20:07 發表

mamiya,
游到佢自己最好成績已證明佢己盡力, 今次唔得, 可能變成更大動力呢! 晴晴, 加油呀!

我開始發覺思翰可能係身體唔夠, 所以力氣唔夠. 幾個月前我開始比佢飲中藥調理咗一排(佢當然千萬個唔願啦!), 佢就好似開 ...

男爵府

呢2日咁凍, 有無人落水呀?

原帖由 Cyrusmum 於 10-12-15 23:01 發表
mamiya,
係又嘥$又嘥時間煲既大力茶, 每次飲親都要依依哦哦, 好鬼煩! (其實因為佢腎虛呢!)
29號又比賽, 唔怪之得聖誕無假放啦! 媽媽, 2秒唔係小事嚟架! 佢都盡咗力, 唔係點會游到至佳時間出嚟喎! ...

男爵府

ARIC咩都唔叻, 最叻就係食嘢...

原帖由 Cyrusmum 於 10-12-27 12:29 發表

mamiya,
思翰個腎唔知叫虛定弱, 總之都唔係好嘢. 佢幾年前已開始見有白頭髮, 再加上後來有鼻敏感, 2年前又試過氣管敏感入院聞咗幾日氣後, 之後身體都唔算好. 雖然唔算好差, 但點都唔似一個咁多運動既人, 應有既體 ...

男爵府

一定係

原帖由 Cyrusmum 於 10-12-29 12:00 發表

咁又係! 佢胃口隨時比我大. 一餐份量可能多過思翰全日放落肚既嘢!

男爵府

嘩嘩嘩....

原帖由 Cyrusmum 於 11-1-3 22:42 發表
八年人事幾翻新

男爵府

公起發財, 祝大家新年發大財, 身體健康, 永遠開心快樂...

原帖由 Cyrusmum 於 11-1-20 17:30 發表

JacquelineHo,
我哋睇跌打睇咗好多日, 不過好咗少少, 去游一游水又衰咗啲. 再好多少少,又可能戒口唔清又有少少腫, 總係唔完全好晒. 學你話, 佢係行得走得, 不過佢要練水, 我又想佢完全好晒至去嘛! ...

首頁

尾頁

跳至