跳至

首頁

尾頁

大宅

吓....乜會俾人 "封頂" 架咩...?!
remind 都冇,好毒辣呀吓!

Aunty Boss,
咁凍要北上開飯局呀,著多件衫 woo...
重要咪咁勞氣,留留啖氣暖肚呀嘛 !
Take care !!

Cyrusmum,
還好,呀思翰哥瞓醒變番地球人...係識"凍"的 !!
咁鬼凍要游早/outdoor,實在太....太殘忍喇,真係要迫他做夠熱身先好,唔係好易中招咋!

大家都要 TAKE CARE 呀!

大宅

Cyrusmum,

YEAH....我出冊喇..~.~
原來 Yuki 最早 exam, 昨日已經 last day 考完喇,她都係 中/英,再細分閱讀(G.E.)、作文、聆聽、會話,巧煩呢! 不過返埋 next week 就放假喇!

思翰隻腳好 D 冇呀,移左位應該都會幾痛o個喎,重可以跑跑跌跌... ,他果然真係非一般呀吓!! But,上場作戰(exam)喇,要小心 D 咪再傷上加傷咋 !

TAKE CARE ah !

Yuki 上星期 P.E. 堂拗柴,腳踝位粒鑽石又係腫哂,她怕死,掂吓都 ,臨考試先黎都整劑咁的,為免 exam 要8折計分,為有要她頂硬上,好彩家吓又冇咩事!

原帖由 Cyrusmum 於 11-1-19 10:09 發表
聽日開始考中英作文, 下星期就正式考試, 考到31號至收手, 第二日就即刻放假. 你話邊有時間比人準備吓過年啲嘢喎!

你哋幾號開始放假 ?

大宅

Mamiya,

EXACTLY ....

我重以為只係鍾意吃喝玩樂的 "十三妹 Yuki" 先係咁添!
個心散到我都唔知由邊樹開始黎招魂!

夠膽應我已經溫到好熟...好熟,熟到"燶"埋喎,一抽黎問吓咋..... ... ...

So, even 考完,佢仍然受 "冊" 中,唔俾睇電視/玩電腦....etc. 我要 yuki 檢討吓她自己咩 attitude,種咩"因"...等睇自己收咩"果"....

原帖由 mamiya 於 11-1-19 10:37 發表
原來你地都係聖誕後考. 晴晴個放假的心仲未番齊, 溫書好心散, 溫兩溫又話眼瞓
我地冇分開中英作, 只考中英數3科,中英作就晌中文&英文科既paper 2咁考.

一陣仲要早收工番去溫書, 今日考中文, 明天英文

大宅

Cyrusmum,

...都唔係好耐唓, X'mas 有蒲過頭架...

嘩,思翰拗柴拗到骨裂咁犀利的?! 有照 X-ray 呀?
咁淨係戒口,等它自己 recovered 呀?!

我只係幫 Yuki 揉吓正骨水,再貼張撒隆巴斯包住隻豬踭咋,扎左幾日....我見她跑得,跳得應該冇乜事喇啩! 不過,其實重有少少腫的,如果重唔退,我諗都要睇睇跌打至得!

原帖由 Cyrusmum 於 11-1-19 20:13 發表
JacquelineHo,
噢! 實在太好啦! 好耐無見你哋出過場啦!

乜Yuki都拗柴? 咁點好返架? 其實思翰都係拗柴, 不過可能條柴廢廢哋, 所以咁耐都未好. 跌打師父話佢有少少骨裂. 我己好乖, 同佢戒口咗好耐, 但都未完全康復 ...

首頁

尾頁

跳至