單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

環保接龍勳章

Delete

侯爵府

原帖由 akina_yeung 於 10-11-5 07:11 發表
這個清早,綿綿細雨總像要讓人想起一些心事。
別忘了甚麼事候你已經離婚了!!!
你可以記得曾經甜蜜,有過希望,彼此牽手計劃將來,還有一句:「我願意」。。。
但你不可以忘記曾經不停爭執吵罵,各樣的埋怨和不體諒,還有活在無數謊言 ...
呢個綿綿細雨的早上,我想唔起任何事,因為我病了,只想著(個醫生究竟幾點開門,我好頭痛!)

子爵府

環保接龍勳章

Delete

侯爵府

係喇~好淒涼,感冒係咁流鼻水,連d骨頭都好痛,yesterday我已經放自己6點,8點鐘我已經上床瞓,哎~~老細係沙巴風流快活緊,我想sick leave一日都唔得....我都怕我一陣間返工坐巴士會嘔.....

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Take care Take care!
原帖由 babytszkin 於 10-11-5 08:19 發表
係喇~好淒涼,感冒係咁流鼻水,連d骨頭都好痛,yesterday我已經放自己6點,8點鐘我已經上床瞓,哎~~老細係沙巴風流快活緊,我想sick leave一日都唔得....我都怕我一陣間返工坐巴士會嘔..... ...
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

子健媽....保重呀....

原帖由 babytszkin 於 10-11-5 08:19 發表
係喇~好淒涼,感冒係咁流鼻水,連d骨頭都好痛,yesterday我已經放自己6點,8點鐘我已經上床瞓,哎~~老細係沙巴風流快活緊,我想sick leave一日都唔得....我都怕我一陣間返工坐巴士會嘔..... ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大家保重呀,覺得凍時記得返嚟,呢度好WARM架!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

子健媽..
take care ...get some rest lar..

今早真係好凍呀,各位媽咪爹o也保重,小心身體...

Akina..
綿綿細雨...
能為你帶走纏繞著心靈之傷感...
綿綿細雨...
也能為你送來釋放困惑之力量...
過去的就讓它過去,既來的就用心去感受吧...

子爵府

環保接龍勳章

Delete

侯爵府

我無咩事喇~今日我蛇了去睇E生,食了藥好好多喇~唔洗擔心我吖~多謝晒您地吖~

子爵府

環保接龍勳章

Delete

侯爵府

原帖由 akina_yeung 於 10-11-8 00:40 發表
我們單親, 也是單身...
有時候受夠了寂寞, 我們或者會想到希望能夠找個伴...
但是, 我們這種單身, 若果要找個人相愛, 就已經變得不只是兩口子的事, 而是兩個家庭, 甚至乎四代長輩的事...
這些複雜關係, 各方面的壓 ...
都唔係吖...雖然係難開始D..但緣份的事真係好難講....我覺得無咩要害怕,更加唔洗怕跌落陷阱,....反而當遇上了又真係要落足眼力看清楚...唔好隨便亂嚟
雖然係難關重重....都唔知可唔可以坐到直通車...不過如果真係要落車亦唔會有問題,因為我們現在不同了,我們長大了..變得堅強了,我們變獨立了...無人錫...自己會錫自己多D..無人愛..自己會愛自己多D...重會分埋自己的愛比小朋友...單親可以很快樂...改一改做人亦要開心和快樂
好喇....今日又要繼續努力工作,天天向上喇.....您都要加油吖....

大宅

其實係 hk, 中女 not easy to find another half,何況 單親 mama, but if u willing 跳出香港,真係天大地大.,大把 market

複式洋房

子健媽,愈來愈崇拜你了!

侯爵府

原帖由 (!_!) 於 10-11-8 08:09 發表
子健媽,愈來愈崇拜你了!
早晨吖...感嘆號小姐 ....哎呀......我最叻吹水架嗎.....

侯爵府

原帖由 anitapooh 於 10-11-8 08:04 發表
其實係 hk, 中女 not easy to find another half,何況 單親 mama, but if u willing 跳出香港,真係天大地大.,大把 market
咦....您點知架 我個男朋友仔都係華僑黎架

子爵府

環保接龍勳章

回復 5# babytszkin 的帖子

Delete

侯爵府

AKAINA,
早晨吖,如果盡了力,失了亦會無怨無後悔,
感情事.....平常心喇~有米好像食了盒朱古力咁羅.....無....都無問題....好像您話齋單身同單親.....都可以好快樂架~
您說得很對,要好好享受現在的每一刻
YESTERDAY我出糧....等今日張票一過數....又可以好開心咁去SHOPPING喇

伯爵府

回復 1# babytszkin 的帖子

出糧咁開心!

你走入來將軍澳, 食日式消夜, 同埋請我食生蠔得唔得呀?
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

侯爵府

將軍澳 好遠下喎...我收好夜架喎...我怕我黎到鋨鬼死您喎 您個樹有無車返華富架....幫我打聽下....生豪好多地方都有得食喇....洗咩去您個樹吖死嘢....
tst喇,北京道一號嗰間日本料理真係好正架....呢排我會忙d,因公司出了小小問題,遲小小我有得收早打比您喇~
我請....無問題....簡直好榮幸吖

首頁

尾頁

跳至