跳至

首頁

尾頁

別墅

今朝去私家照埋... 阿囝個位已經好低, 但仲未肯出黎~~

醫生話一係等pwh同我催生(等多10日), 一係等我個囝自己出黎~~~~~

大宅

加油,等你好消息!有冇似生得的積象呀?
我10號預產期都好緊張,都係PWH生!

複式洋房

My due date also today just feel the tummy hard no other ... I saw doctor yesterday she will do 催生 for me on Monday .. 希望我们都顺顺利利!

別墅

有冇似生得的積象呀? <--- 完全冇呀~ 係昨晚個肚拿實左兩次.... 但都唔係好痛~ 之后仲訓埋TIM.... 簡直冇跡象呀~~

我個私家醫生個位已經好低, 一黎料就好突然下咁~~~ 我都等緊~

見紅, 穿水, 作動咩都冇動靜呢~~~~~~

別墅

原帖由 10years 於 10-11-6 20:24 發表
My due date also today just feel the tummy hard no other ... I saw doctor yesterday she will do 催生 for me on Monday .. 希望我们都顺顺利利!

咁我都祝你順順利利先~~~

子爵府

醒目開學勳章

• pwh應該出左張入院紙比你架(預產期一星期後)
  • 我都有張咁架
原帖由 Joeyi 於 10-11-6 16:31 發表
今朝去私家照埋... 阿囝個位已經好低, 但仲未肯出黎~~

醫生話一係等pwh同我催生(等多10日), 一係等我個囝自己出黎~~~~~

別墅

原帖由 heiheigirl 於 10-11-7 01:20 發表
pwh應該出左張入院紙比你架(預產期一星期後)我都有張咁架

咪等10日催生囉
PWH約16/11先幫我催生

首頁

尾頁

跳至