跳至

首頁

尾頁

大宅

我頭先食晏時俾我62話我呀,我係同6299住既,我一知道有左就辭左工冇做嘢,日日係屋企,因為我一有左就病左成個月,又陀得好辛苦,所以我日日都係屋企瞓晏覺,一星期有2-3日會搵我媽tea吓咁,我6299日日都會揸車出9龍買餸(我地住沙田),佢地想我陪佢地出吓去,唔好成日困係屋企,但我又覺得同佢地出去我都係o係車度等佢地,咁我出去做咩呢,所以我好小同佢地出去,咁頭先食晏我62問我陣間同唔同佢地出去,我就話唔去la,我62突然話:[我想問吓你,你以前做女既生活係咪好多夜生活架,點解日日要係屋企瞓晏覺?]我即刻呆左,吓左聲,佢又重複講多次,我99即刻話,點會呀,佢以前有返工架ma,我咪話係lor,我要返工架喎,佢就話:[呢d係習慣嚟既,如果你以前唔係多夜生活瞓開晏覺依家點會日日瞓,呢d生活咁頹廢點得呀]嘩我即刻啞左唔知俾咩反應佢好呀,冇嘢呀,我係屋企瞓覺安胎都唔得?唔通我唔洗返工都要日日走出街hea呀,唉,好煩呀,我只聽過d人鬧d仔女成日出街唔黐家當屋企係酒店,從來冇聽過有人會鬧人成日係屋企

複式洋房

唔好嬲啦!你去圖書館借本懷孕書,然後揭開寫住懷孕的反應嗰頁佢睇,佢就明架啦,可能佢地年紀大,已經唔記得懷孕嘅苦況啫。
原帖由 winglee1227 於 10-11-9 13:40 發表
我頭先食晏時俾我62話我呀,我係同6299住既,我一知道有左就辭左工冇做嘢,日日係屋企,因為我一有左就病左成個月,又陀得好辛苦,所以我日日都係屋企瞓晏覺,一星期有2-3日會搵我媽tea吓咁,我6299日日都會揸車出9龍買餸(我 ...

男爵府

唔好嬲啦, 男人係咁架啦, 佢地都唔明女人生理變化的反應對女人有幾大影響!

以前m come前後, 個人真係倦到爆, 如果唔好彩m痛就仲慘! 而家有左, 食又食唔落, 夜晚又瞓得唔好, 又要擔心阿b生長得好唔好, 真係倦架麻~~

如果你99個人講道理, 你未同99提下你其實好倦, 真係唔想搭咁多車囉, 而且你都係十幾week, 無謂搭長途車呀!

禁止訪問

回覆 3# winglee1227 的文章

複式洋房

男人點會明呢~?特別係老人家..
吾好嬲啦~~做自己本份就算..

別墅

原帖由 兔BABY 於 10-11-10 12:07 發表
男人點會明呢~?特別係老人家..
吾好嬲啦~~做自己本份就算..

totally agree.
我老豆都做成四十年 老豆, 而且仲生左三個, 但都係一d 都唔明大肚婆的反應. 有時我老公都唔明.
所以女人真係好偉大.

首頁

尾頁

跳至