自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人好似我甘ar.....

禁止訪問

男爵府

買多場孖T, 中左買過部新.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

仲有冇其他方法ar

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

望天打掛

公爵府

2024勳章

你有冇試過打過自己個電話, 有冇人聽 ?
如有人聽, 你話佢知有簿酬, 睇下有冇機...

係邊到唔見? 如taxi, 可打去的士台

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首先揾返單據/保用卡(因為有部機的S/N

如果真係咁好彩警方揾得返都可憑號認機
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首先揾返單據/保用卡(因為有部機的S/N

如果真係咁好彩警方揾得返都可憑號認機
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

畀面勳章

同唔見左其它電話一樣囉, 買過部
因為搵得番嘅機會真係好微

~~~~~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

吓, 唔會見電話 報警都無用啦, 買過部平平地用算啦, 唔見咗唔駛咁肉赤

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

iphone唔見咗冇架嘞....... 我前2個星期唔見咗, 電話係長響, 但冇人pick up~~ 我都放棄咗lu.........

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

登報紙重酬

大宅

iphone唔見左要搵返真係好難

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 MaMaSteph 於 10-11-12 09:39 發表
iphone唔見咗冇架嘞....... 我前2個星期唔見咗, 電話係長響, 但冇人pick up~~ 我都放棄咗lu.........

咁我太好人啦~
果日係茶餐廳食野, 岩岩果枱走左我入去坐, d侍應執枱都見唔到部ipone4, 我一坐埋去就見到~ 果該真係色心起 但係我再望出門口, 因為佢抱住bb又要開bb車, 所以仲係門口攪緊, 我就即刻拎番出去比佢
但係之後我係咁問自己做乜咁傻mouth:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 rubyplk 於 10-11-12 09:57 發表

咁我太好人啦~
果日係茶餐廳食野, 岩岩果枱走左我入去坐, d侍應執枱都見唔到部ipone4, 我一坐埋去就見到~ 果該真係色心起 但係我再望出門口, 因為佢抱住bb又要開bb車, 所以仲係門口攪緊, 我就即刻拎番出去 ...
好心有好報呀~!!

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

典解唔係即刻打上台CUT CARD先咩?

水晶宮

原帖由 rubyplk 於 10-11-12 09:57 發表

咁我太好人啦~
果日係茶餐廳食野, 岩岩果枱走左我入去坐, d侍應執枱都見唔到部ipone4, 我一坐埋去就見到~ 果該真係色心起 但係我再望出門口, 因為佢抱住bb又要開bb車, 所以仲係門口攪緊, 我就即刻拎番出去 ...

你應該為自己做的事而開心, 否則你一定會內疚.

水晶宮

咁我太好人啦~

會有好報架~ 時候未到啫 ...

男爵府

打上台或者打給apple, 問下點刪除部機d資料實際d.
吾見iphone真係無計, 連二手3gs都賣到二千銀, 都幾難有人比返你.
我媽部cheap cheap電話全新都吾駛七佰蚊, 都有人偷

首頁

尾頁

跳至