夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好惱火 比左你地會相信嗎?

demon_lover13

我係你, 會搵次扮你老公icq佢, 然後同佢講: "我老婆知道我地對話, 以後都唔可以再同你一齊", 睇下個女人點駁你丫麻。 之佢地番工時欖介都好呀, 最好等佢地"自然流失", 佢地遲早知道原來icq既係你, 即係已經東窗事發, 比佢地一個下馬威。

複式洋房

為左佢都同老公嘈過 但個衰人仲惡過我 話佢地只系朋友
只系當佢紅顏知己 唔講呢話仲好 講左呢句紅顏知己我個心更不平衡 :evil: :evil:  
  他都算系好好先生因為他身邊朋友都這麼同我講 他自己都這麼認為 放工就返屋企 就算同班朋友出去玩都會帶埋我一齊  一方面對我好(他對身邊個個女人都好照顧 可能這是他女人緣好的原故)另一方面又做唔到一條心 好唔甘心 但想返我已經好過好多人因為睇到身邊有的女人仲慘過我 

系否個個男人都系甘?  

男爵府

佢做乜咁惡,身有屎呀。
你咪同佢講,你個紅顏知己令好唔開心喎,咁你是我老公,
你想我開心定要同個"紅顏知己"一齊呀??
你問佢你有個"男性歸中密友"得唔得呀??
你問佢如果咁都是講笑,咁好笑,不如你都同佢個紅顏知己的老公講吓先得???
:tongue: :tongue: 離晒譜,惡人先告狀。

男爵府

佢做乜咁惡,身有屎呀。
你咪同佢講,你個紅顏知己令好唔開心喎,咁你是我老公,
你想我開心定要同個"紅顏知己"一齊呀??
你問佢你有個"男性歸中密友"得唔得呀??
你問佢如果咁都是講笑,咁好笑,不如你都同佢個紅顏知己的老公講吓先得???
:tongue: :tongue: 離晒譜,惡人先告狀。

大宅

demon_lover13 寫道:
為左佢都同老公嘈過 但個衰人仲惡過我 話佢地只系朋友
只系當佢紅顏知己 唔講呢話仲好 講左呢句紅顏知己我個心更不平衡 :evil: :evil:  
  他都算系好好先生因為他身邊朋友都這麼同我講 他自己都這麼認為 放工就返屋企 就算同班朋友出去玩都會帶埋我一齊  一方面對我好(他對身邊個個女人都好照顧 可能這是他女人緣好的原故)另一方面又做唔到一條心 好唔甘心 但想返我已經好過好多人因為睇到身邊有的女人仲慘過我 

系否個個男人都系甘?  

如果係我, 我就會同佢講, 我一定要學下你啦, 搵返個男人"紅顏知己" 針唔拮到肉唔知痛, 你唔好比你老公食住你呀

別墅

demon_lover13,

勉強信佢一次啦﹗可能妳老公和紅顏知己是同類人愛講下流曖昧笑話﹐敢講不等於敢做﹐阿紅顏知己貪就手明

翡翠宮

你老公話講笑其實係安撫你啫 :-| 試問下有邊個成年人會搵呢d黎講笑呀 第一我唔覺得好笑, 我覺得佢地似試探緊大家, 第二小manman話你老公唔尊重女性我又唔覺, 我覺得佢兩個都係下流賤格既人黎, 因為佢老公話想楂人地個波而個女人係有回應的並非無表示, 所以佢老公唔算唔尊重女性只係姣婆遇著脂粉客, 換轉我係你, 我一定唔會願諒佢, 我唔覺得佢有咩地方值得我去願諒, 就係單憑佢話幾段說話判佢死罪都無計, 因為係佢自己攞黎的, 咁大個人唔知咩係應該講笑咩係唔應該講架咩 不知所謂.

複式洋房

demon_lover13 你唔好再咁琳善,咁會比你老公得寸進尺,唔好由得佢地再咁落去,好明顯你老公已經o係出面偷食,而家仲發展得好好添,再咁發展落去佢會唔會丟低你地同人私奔都唔出奇,依家開始要迫佢轉工,要佢一係離婚,一係斷絕同果個女人聯絡,逢佢同朋友有乜節目你都要出席監視,要求佢將屋企ICQ del鬼左去,小心留意佢手提電話通話及SMS記錄。

複式洋房

demon_lover13 你唔好再咁琳善,咁會比你老公得寸進尺,唔好由得佢地再咁落去,好明顯你老公已經o係出面偷食,而家仲發展得好好添,再咁發展落去佢會唔會丟低你地同人私奔都唔出奇,依家開始要迫佢轉工,要佢一係離婚,一係斷絕同果個女人聯絡,逢佢同朋友有乜節目你都要出席監視,要求佢將屋企ICQ del鬼左去,小心留意佢手提電話通話及SMS記錄。

洋房

demon_lover13:
我唸係女人都唔信! 不過, 首先係咪點做都無後顧之憂先(即係有冇細路), 做法可以好唔同,因為如果有細路就點都要睇佢頭,BUT,冇的話...就大把玩法,HaHaHa!!!
等你reply後再嗲!

子爵府

boogiewong 寫道:
demon_lover13:
我唸係女人都唔信! 不過, 首先係咪點做都無後顧之憂先(即係有冇細路), 做法可以好唔同,因為如果有細路就點都要睇佢頭,BUT,冇的話...就大把玩法,HaHaHa!!!
等你reply後再嗲!

agree,有細路就唔止關妳兩公婆事,仲要顧吓d細路感受!

民房

大宅

其實一睇呢個TOPIC就知道當時人demon_lover13
既性格, 比較單純同埋純情, 有時可能真係唔會明ringoivy(我同意你的說法)既說話, 一個人如果係知道自己已結婚既, 行為同性格上應該小心D, 唔會野人誤會, 當時人個老公都唔識分呢D野, 仲話講笑, 真係有D蝦自己個老婆婆傻傻地咁(demon_lover13), 當時人千其唔好怪我, 我都係覺得你老公梗係當你傻, 咁既大話你都信, 如果你老公認左個個女人就係佢既女同事, 我就覺得應該正視呢個問題, 唔好逃避, 一生只係活一次, 點可以咁蠢就活一世, 除非唔知, 知道左, 一定要攪清楚, 你都要活得有尊嚴架麻, RIGHT?
支持你啦~~

別墅

CF 寫道:
唔好逃避, 一生只係活一次, 點可以咁蠢就活一世, 除非唔知, 知道左, 一定要攪清楚, 你都要活得有尊嚴架麻, RIGHT?
支持你啦~~

侯爵府

係呀,睇下佢咩反應
東京mewmew 寫道:
如果係我, 我就會同佢講, 我一定要學下你啦, 搵返個男人"紅顏知己" 針唔拮到肉唔知痛, 你唔好比你老公食住你呀

如果你地(3個人都係道,你又同個女人講下e d笑,睇下個女人識唔識笑
唔好點評我

複式洋房

好多謝各位媽咪的支持 

呢排佢又生性好多 前日佢放工返來我唔睬佢 只系心情唔好其它都無野 佢就好蚊發我脾氣 我最憎人同我忟如果好好講我好快無事好易TUM (因為平時我都好多野講如果邊次靜落來就知唔對路)好可憐個樣同我話: 你想我點 唔通要我放低份工唔做 避開佢咩你都唔想我無野做啊 宜家返工時都好少見面(唔同樓層 放工時間唔同)我鐘意佢時系好耐以前既事 再話講靚女你又靚過佢又後生過佢仲有咩好擔心(我無擔心過 只系激氣)  我知你點會甘 一個人無出來做野思想想法系有的唔正常偏激的 我都好體涼你希望你都體涼下我 (佢最 叻就系把口)而偏偏我既表達能力又差   唔知講咩好:evil: :evil:

男爵府

demon_lover13 ,
如果你們還愛對方,而你老公肯回頭的,佢亦好似暗示唔會再成日見個女人,咁你咪試吓原諒佢一次,畢竟己有了小朋友了,要顧及小朋友的問題。

千年修得同船渡
萬世修得共枕眠------夫妻緣份,何必輕易放棄。

翡翠宮

唔好輕易放棄呢句說話係咪應該同D男人講呀 點解次次都係D男人做錯就要個老婆願諒呀 點解佢地錯之前唔考慮清楚會影響呢段婚姻或呢個家庭呀

複式洋房

唉~乜你咁易就比佢tum番,佢其實做d野好離譜,呢次咁易過骨,我怕佢無耐又會身痕搵番果個女人,唯有祝你好運啦。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至