夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 好惱火 比左你地會相信嗎?

下...咁都得!!!
你唔好咁易俾佢氹返呀...
如果唔係, 呢個男人會玩得仲過火呀!!
橫點個老婆咁易就氹得返

男爵府

我講d野未必個個認同,
所以有乜唔arm聽,就多多得罪
如唔愿諒佢又可以點,
冷戰、跟著離婚,咪益左個女人傷了自己,仲要諗小朋友。
我諗demon_lover13 愿諒佢都要好大勇氣,何不支持下佢,
分開後有太多後遺症,太多問題。
有人話"愿諒"比做任何野都困難。
愿佢地和好如初, 一家開開心心。

複式洋房

我地都係表達自己意見,你有唔同意見表達係好事,又點會得罪人呢?

我都贊成寧教人打仔,莫教人分妻,我之前所講既係希望demon_lover13 可以做番多d野或者同佢老公坦坦白白講清楚如果佢再出去搞三搞四會有乜野厭重後果,因為demon_lover13 實在太易tum啦,而唔係希望佢地真係離婚,而家佢老公可能因為比佢揭發左,短期內會守行為乖乖地放工就返屋企、唔玩ICQ、對老婆同阿B好好咁,但係點解佢之前會咁做(出去同第二個女人一齊),因為佢唔滿足於依家個老婆,以為可以瞞天過海,唔擔心會有後果要負責,時間一耐,唔使有第二個女人出現,公司果個咁就手,佢就會好容易再同番果個女人「za波」。

翡翠宮

若果真係要攪到離婚有咩話益唔益個女人呀 自己唔開心因為唔想益人就夾硬同佢一齊又何苦呢? 若果個老公一而再再而三係咁攪攪震的話, 你就係唔想益其他女人所以一次又一次咁忍讓d男人只會得寸進尺, 唔會收手, 適當既懲罰係有必要的, 就單單憑佢一句講笑玩下啫就願諒佢未免太輕率了. 呢種人真係唔見棺材唔流眼淚唔識個死字點寫架 不過咁希望佢真係會懂得珍惜呢個咁大方識得體諒同願諒佢既老婆啦

複式洋房

"唔見棺材唔流眼淚唔識個死字點寫" <==講得一d都無錯。

複式洋房

我睇系我自己 唔見棺材唔流眼淚  怪就怪在太愛一個人  身邊有個fren同男朋友都一齊三年幾未結婚上年因為鬧交一段日子後尾好返 個男人趁鬧交時出去搵雞仲惹埋病反來又傳染左比佢先發覺 我話呢地男人唔值得原諒 離開佢啦 後來個男人話心情唔好你又唔返來咯...點點.. 宜家都結埋婚了 如果比左我一定OUT 因為個男人承認左事實 系埋一齊都過唔到自己個關 但對於死口唔認的男人真系無辦法得一個字 賤 唔會比第二次機會

大宅

大頭蝦 寫道:
大家有家庭, 個女人仲已經係人地媽咪 ~ 真係 [size=x-large]perfect match

大時大節大家都要各自交人, 唔駛解釋又唔駛作故仔, 幾好呀, 對方的老公老婆打黎就醒水唔出聲, 幾知情識趣呀....宜家 D 人真係唔可以再用 "道德" 呢把尺黎量了, 夠膽死話想 JA 人地個波係講笑玩下, 你問下你老公, 你同你一個男性朋友 / 同事講話好想食佢條蕉敢得唔得呀 ? 講笑 ? 打死我都唔信佢地無野呀 ! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

同意, 揸波就話講笑, 咁學大頭蝦話齋"好想食佢條蕉"咁得唔得呀?? 比佢見到發癲都似, 睇下佢斬唔斬人!! 做人公平啲, 將心比己嘛!!! 明明係佢錯仲發爛咋, 叫佢檢討下啲態度再同你講啦 !!!

大宅

話比人聽冇野,都冇人信啦!

複式洋房

ringoivy 寫道:
若果真係要攪到離婚有咩話益唔益個女人呀 自己唔開心因為唔想益人就夾硬同佢一齊又何苦呢? 若果個老公一而再再而三係咁攪攪震的話, 你就係唔想益其他女人所以一次又一次咁忍讓d男人只會得寸進尺, 唔會收手, 適當既懲罰係有必要的, 就單單憑佢一句講笑玩下啫就願諒佢未免太輕率了. 呢種人真係唔見棺材唔流眼淚唔識個死字點寫架 不過咁希望佢真係會懂得珍惜呢個咁大方識得體諒同願諒佢既老婆啦

我都好同意呀...

首頁

尾頁

跳至