懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想問D姑娘會唔會喺我生完後, 同我和BB影相? D姑娘好人嗎? 聯針係咪用溶線?麻煩哂

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問D姑娘會唔會喺我生完後, 同我和BB影相?
姑娘無主動講, 你可以叫佢, 應該肯幫你影.

D姑娘好人嗎? 我遇到的都好好人

聯針係咪用溶線?
,

大宅

無同我和BB影相, D姑娘都唔錯, 聯針係用溶線

複式洋房

我想問D姑娘會唔會喺我生完後, 同我和BB影相?
我因為係有老公陪產,所以係我老公幫我同BB影相同埋玩自拍影全家褔~~ (因為係間房度,姑娘話等佢出左間房,佢咩都唔知哦~~所以我地都影左好多相嫁!!!)
D姑娘好人嗎?
我遇到個d都唔錯~~
聯針係咪用溶線?
係用溶線,唔使拆線!!!

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我想問D姑娘會唔會喺我生完後, 同我和BB
影相?我有姑娘主動幫我同亞B影,唔知係咪因為我餵人奶!
D姑娘好人嗎?大多都係好! 
聯針係咪用溶線?溶線

你希望別人怎樣待你,你也要怎樣待人(太7:12)

別墅

我想問D姑娘會唔會喺我生完後, 同我和BB
影相?

我第一胎係07係QM生,個時姑娘唔俾帶相機入產房.............
D姑娘好人嗎? 

姑娘同嬸嬸地都好好人.....扶我出入廁所...

聯針係咪用溶線?

我第一胎用的是要 7天後到健康院拆線的哦..
姑娘說甘傷口會快D埋口同埋會緊緻D...
不過感覺要拆線好D, 無甘易爆 , 7天後拆左舒服晒...........唔痛 ..

唔知我今胎第二胎可不可以要求用拆線的尼
因為溶線個D 我有幾個朋友都試過爆開左 , 同埋真係要成個月先埋口 , 吸收晒就要 成 個半月........
[

首頁

尾頁

跳至