婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都不明這種人到底想做物

個老公天天將賤掛在口中, 我都不知我自己那內賤, 我錯在那內, 錯那個明明不是我和!, 搞事個是他的老豆, 個老人家反變成受害者, 都不知這個世界是什麼世界來,
我老公可以信晒個老人家講的野, 是非不分, 明明搞事出來個人是個老人家, 我次次反被屈是搞事者, 只因我被罵時, 便不應出聲反駁嗎?任你屈才對嗎, 我澄清便身份調轉, 我便變成是搞野出來那個嗎, 有無搞錯,
我都不明個老人家想點, 目的何在, 損人不利己對他有什麼好處, 明明知道這樣同我老公怎怎樣樣, 我老公實會同我嘈, 罵我, 點解個老人家都要做, 我想極都吳明, 我老公同我開火, 今對個老人家有什麼好呀,
我地嘈起, 個老人家便會好識做戲顯得好擔心, 今你明知結果會這樣點解又要今做, 再加上個老人家這樣說叫我地吳好嘈, 你所謂擔心更令我老公更火,
我都不這種人想點, 真的要搞到我和我老公離婚, 剩底你和你仔, 及孫, 你才安樂嗎? 如不是這樣目的, 我真的想不到這樣對你有什麼好呀,
好哇, 假惺惺叫我地搬啦, 我老公已公開今罵我啦我被你搞到真的要搬啦,
大哥, 不是我搞, 是你老豆, 你不去問下你老豆做馬這些野出來想點???我老公講係呀佢想害你, 吹脹!!
個老人家, 我地真的搬啦, 仍在搞d野出來, 我都不明這種人到底想做物??

禁止訪問

男爵府

唯恐天下不亂
不過你c6也不是一個你值得愛的人
如果無小朋友, 你就好好諗吓你地將來

子爵府

好媽媽勳章

你老公好幫佢爸爸...所以搬走後...見面少左...就少D磨擦...然後好好修補你地夫妻關係...

[url=http://lilypie.com][img]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有d人係咁衰....

我個太99成日屈我,成日同佢個仔同新抱投訴我...但10次有10次都係假既....佢個仔同新抱都知佢d衰野,比面佢時咪唔出聲...太過份時鬧爆佢 但無幾耐,佢又會就黎....

佢想整到我比人鬧先安樂,但可惜,佢太pk,無人信佢.....其實唔只我一個係受害者,我老公3姐弟都係..果d係佢既孫,佢都係咁....d人真係痴線架

樓主,你搬左應該會好d...時間亦可以令你老公睇清楚佢老豆有幾pk....

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有d人係咁衰....

我個太99成日屈我,成日同佢個仔同新抱投訴我...但10次有10次都係假既....佢個仔同新抱都知佢d衰野,比面佢時咪唔出聲...太過份時鬧爆佢 但無幾耐,佢又會就黎....

佢想整到我比人鬧先安樂,但可惜,佢太pk,無人信佢.....其實唔只我一個係受害者,我老公3姐弟都係..果d係佢既孫,佢都係咁....d人真係痴線架

樓主,你搬左應該會好d...時間亦可以令你老公睇清楚佢老豆有幾pk....

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

算吧啦!有d人心理不平橫就係咁ga啦!我老野又咪係咁!成日係度為恐天下不亂﹑搞是搞非!搞到我2公婆感情差左!我地鬧交佢就係度做和是佬!真係想兜巴星佢!尼d咁ge人平時冇人同佢傾計就搞到家吵屋閉先開心!都唔明個天比佢咁長命把鬼!早死早著!大把"人"同佢傾計!真係把幾火!遇到咁ge情況!當佢透明就o岩啦!要佢知道佢留係度真係好阻"訂":;pppp:

瑪瑙宮

天都唔收佢地嘛,咪咁長命囉:p
原帖由 rainiemama 於 10-11-13 07:06 發表
算吧啦!有d人心理不平橫就係咁ga啦!我老野又咪係咁!成日係度為恐天下不亂﹑搞是搞非!搞到我2公婆感情差左!我地鬧交佢就係度做和是佬!真係想兜巴星佢!尼d咁ge人平時冇人同佢傾計就搞到家吵屋閉先開心!都唔明個天比佢咁長命把鬼! ...

禁止發言

複式洋房

原帖由 rainiemama 於 10-11-13 15:06 發表
算吧啦!有d人心理不平橫就係咁ga啦!我老野又咪係咁!成日係度為恐天下不亂﹑搞是搞非!搞到我2公婆感情差左!我地鬧交佢就係度做和是佬!真係想兜巴星佢!尼d咁ge人平時冇人同佢傾計就搞到家吵屋閉先開心!都唔明個天比佢咁長命把鬼! ...
你同我都是今情況, 今樣你可以點呀, 你點處理你的情緒, 我就癲, 我講起我老爺就恨到佢死就火都來, 我講起我老公今對我就想喊到死, 我老公知我同人申, 今說我搞到第三者有什麼好處!佢今吳去問下他老公搞今多野出來損人不利己又有什麼好處, 好玩嗎???

今星期尾會搬了, 我老公說每星期一, 3, 5, 會回去見他爸, 我o晒, 之前又是你自己說同我搬出去, 等老不影響我地, 這樣搬了, 你又搬返你爸入我地關係, 真的未俾佢搞夠呀, 如果今使物搬, 你就是聽了你爸背後片面之詞便搞到我今, 我想問一,3, 5 都是會搞, 天天都是搞, 有什麼分別, 都是會搞, 你都是受他影響啦,

講得好聽, 為了我地, 最終你目的不是又是為了老著想, 不用見到我不愉快.

講真個老人家見不見到我, 他都是當我透明, 都是在背後搞事啦, 又不用在我擺明在我面前搞都可以啦, 我又沒有同他有半句, 點會不高興呀,

而我在不在他老面前, 他都是搞啦, 你都是會受他所影響而對我不高興啦, 今同搬不搬有什麼分別

之前我問我老公, 搬了不是想我地關係好點嗎, 佢可以應我點好, 想點好呀!我直頭.....吳識講!!

男爵府

醒目開學勳章

係呀,你越唔彩佢唔理佢,佢仲唔舒服過你.
哈,由得佢長命囉,佢咁樣,日子都唔過得好.
(你呻得好搞笑->都唔明個天比佢咁長命把鬼!早死早著!大把"人"同佢傾計!<-哈哈,發洩左係冇咁氣頂咖^^)

原帖由 rainiemama 於 10-11-13 15:06 發表
算吧啦!有d人心理不平橫就係咁ga啦!我老野又咪係咁!成日係度為恐天下不亂﹑搞是搞非!搞到我2公婆感情差左!我地鬧交佢就係度做和是佬!真係想兜巴星佢!尼d咁ge人平時冇人同佢傾計就搞到家吵屋閉先開心!都唔明個天比佢咁長命把鬼!早死早著!大把"人"同佢傾計!真係把幾火!遇到咁ge情況!當佢透明就o岩啦!要佢知道佢留係度真係好阻"訂"

首頁

尾頁

跳至