跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知大家既SCHEDULE係點呢?
我暫時睇左4次C+,因為之前有流啡問題,不過好彩寶寶都好生性,依家7W2D,都有長大同有閃閃心跳喇。
我BOOK左12月8日去健康院做產前檢查,不過其實我打算去仁安生,但去C+要比多千幾蚊做OSCAR,健康院話到時會幫我做埋"岩時候檢查既野"(聽電話約時間果個人話佢係文員,佢只可以咁答喎!)但係到12月8我又未足11W,都唔知點?!
唔知大家已經約好晒做OSCAR,結構,4D等等既檢查未呢?

複式洋房

回覆 1# VJ321 的文章

現在是9w2d,我11月尾先會第一次去政府醫院做產檢(11w1d),另外又book咗出面驗Oscar(12月頭)和照結構(1月尾),4D就應該不會照了!

複式洋房

我都 plan 係仁安生
之前7w3d 第一見私+照到閃閃
依家8w6d , 下星期二16號約咗係仁安見e生, 因為要見咗e生先可以交訂金留位.(我之前個私+無掛仁安, 所以我轉睇仁安駐診e生)

6/12 13w2d book咗去威e照Oscar (免費) ,
8/12 13w4d 去健康院做第一次產檢
29/12 去威e睇Oscar 報告及產檢

複式洋房

上個week 8w4d去左健康院第一次檢查
約好左25/11 去瑪嘉烈做OSCAR
23/12去E院做第一次產檢

大宅

想問下妳去健康院做檢查係點架?
有無用咪聽BB心跳,另有無要檢查陰道?
原帖由 pandacarcar 於 10-11-13 10:47 發表
上個week 8w4d去左健康院第一次檢查
約好左25/11 去瑪嘉烈做OSCAR
23/12去E院做第一次產檢

首頁

尾頁

跳至