親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

想請問你個團多唔多時間滑雪? 邊間旅行社? 唔上山係係下面用T-BAR上去, 定係滑完要自己行返上去? 上山斜唔斜? 因為我今次個導遊同我講鳳凰城無咁斜.

原帖由 bebu123 於 11-2-20 14:05 發表

我岩岩去完呀!!!你唔上山都ok

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 WChan 於 11-2-20 14:12 發表
想請問你個團多唔多時間滑雪? 邊間旅行社? 唔上山係係下面用T-BAR上去, 定係滑完要自己行返上去? 上山斜唔斜? 因為我今次個導遊同我講鳳凰城無咁斜.

...

我跟永安呀!時間由8:45至3:30,我個人覺得好夠啦!

佢初時會去訓練場先架,平地來既,都ok,上山就斜架,我就無上了,我老公同d男團友就有上,因為都要坐吊車上去我驚呀!
好多我呢d婦孺玩一陣就去左食野了~~哈哈哈~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

原帖由 WChan 於 11-2-20 13:31 發表
我係9/2 出發, 導遊叫VINCENT, 攝影師叫BOBBY. 可能我地去HIHG ONE, 好多自由時間, 佢都未必撞到我地影相, 所以真係唔算多, 我去幾次韓國, 今次係最少相既一次, 以前次次都要比成千蚊買相.

...

咁係咪搭零晨機(12:30 2月10日) ???
我個導遊叫PAUL, 領隊JOYCE, 攝影師TOMMY.
你係咪參加KSFL05?? 我係KSAW05.
鳳凰城滑雪場初級唔係好斜架.
你們有冇去護肝寶?? 果間野, 我們上哂車之後,
佢地話唔夠數差一盒先有COMMISSION分,
叫導遊上車問有冇人幫手買多盒, 好彩有個團友
冇所謂話買咋, 如果唔係都唔知點?? 有乜理由會
係咁架!!!! 個導遊佢幾老實同我們講話, 我們買
一盒大佢有$5000WON 分, 細有$3000WON分喎,
都唔知係導遊話唔夠數定係間店職員話唔夠??
反而人參店導遊都冇乜點理, 買唔買都冇所謂喎佢話,
不過佢就好落力咁SALE人參同護肝寶係幾咁好囉....

水晶宮

我係坐9/2零晨12:30機, KSLW05去HIGH ONE.

HIGH ONE我第二次去, 因為比較斜, 都係無辦法"Z"咁滑落去, d動作都係做唔切, 所以下一次都係搵個再初級D既場試下.

我導遊就無迫我地買人參, 但就勁SALE護肝寶, 我見都係天然野, 見佢對杯奶茶同可樂既實驗好似幾WORK咁, 而且有退貨保證都買左一盒試下. 我見同團都有幾個FAMILY買, 我諗佢夠數掛.

整體EGL都算唔錯, 係唔肯帶我地去街市, 攪到我買唔到又大又甜既士多啤梨, 結果只係係街邊買左兩盒, 但無我上兩年跟永安係街市買果D咁甜.

原帖由 mememoo 於 11-2-20 19:45 發表

咁係咪搭零晨機(12:30 2月10日) ???
我個導遊叫PAUL, 領隊JOYCE, 攝影師TOMMY.
你係咪參加KSFL05?? 我係KSAW05.
鳳凰城滑雪場初級唔係好斜架.
你們有冇去護肝寶?? 果間野, 我們上哂車之後,
佢地話唔夠數差一盒先 ...

水晶宮

係呀, 我見好多團都淨係包6小時, 但我地一心想去滑雪就唔夠啦, 學得嚟都用左半日, 淨返無幾多時間滑, 所以當時先揀左HIGH ONE.

原帖由 bebu123 於 11-2-20 19:17 發表

我跟永安呀!時間由8:45至3:30,我個人覺得好夠啦!

佢初時會去訓練場先架,平地來既,都ok,上山就斜架,我就無上了,我老公同d男團友就有上,因為都要坐吊車上去我驚呀!
好多我呢d婦孺玩一陣就去左食野了~~哈哈哈~~ ...

子爵府

原帖由 WChan 於 11-2-20 20:21 發表
係呀, 我見好多團都淨係包6小時, 但我地一心想去滑雪就唔夠啦, 學得嚟都用左半日, 淨返無幾多時間滑, 所以當時先揀左HIGH ONE.

係呀, 永安個團友可以由0845-1530, 真係好正!!! 下次大家睇o下韓國旅行社(KTS), 佢有齋滑雪幾日O個D 團...但唔知D GUIDE 得唔得.

今年去完都好似無滑過雪咁, 下年真係要去多轉!!
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

"旅議會"今日有信回覆,果不出所料,新華都係吾認無買我囝票,但又無實質證據支持佢有買票(例如單據)

而家再由"消費者關係委員會"決定處理方法.

首頁

尾頁

跳至