自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

簡單寫兩句都得架
大家有興趣不妨參加下, 幫手發放多D正能量大家都會開心D架
原帖由 天賜晶瑩 於 10-11-16 08:58 發表
我好有興趣參加,但一諗要寫作便怕怕,特別系嗰個抱負,反轉枕頭都諗唔到
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

你响EK果邊咁努力幫會員解答問題, 你做親善大使一定不負眾望呀
原帖由 Charlotte_mom 於 10-11-15 21:38 發表
本來第一時間想報, 睇埋個誓詞, 嘩.....我對住我99真係無辦法唔釋放負能量wor
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 kc_01k 於 10-11-15 21:45 發表

唔好咁啦, 完全明白你.

我定時幫你推post啦. 一定會晴天嘅.

今次係我兩個仔 你嘅,thank you~

王國長老

王國長老

大家報左名未呀? 未就快手啦! 我地好需要大家既正能量, 為bk打造一個關愛, 包容既大家庭!

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至