單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

BK都唔知攪咩,我第4次打呢段野啦,激氣..

我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..Keith..今日生日啊...我訂左佢既至愛黑森林蛋糕啦…今晚返去同佢慶祝...

祝佢生日快樂,天天快樂…時時快樂…健健..康康..!

咀啖先... 錫晒你..!

侯爵府

咦~~~~唔通您講緊健健~~~
健健~~好在我未番工渣~
子健mami祝您生日快樂吖~
要錫mami多d,因為您個moonmoon~mami係最錫您架~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

KEITH生日快樂

我都係訂黑森林俾我HONEY...原來依家好多細CAKE SHOP D 蛋糕好靚...不過要早好多訂...

MOON MOON 你出年考慮下......要年頭訂.....
原帖由 moon_moon 於 10-11-18 09:30 發表
BK都唔知攪咩,我第4次打呢段野啦,激氣..

我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..Keith..今日生日啊...我訂左佢既至愛黑森林蛋糕啦…今晚返去同佢慶祝...

祝佢生日快樂,天天快樂…時時快樂…健健..康康 ...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

生日快樂呀......

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我又咀.... 生日快樂!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

生日快樂

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

子健媽..

hehe..咪就係我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..健健囉...hehe..

多謝你....錫mami多d..係呀係呀..佢好錫我架…話我係佢既"心肝寶具"呀..Lum到爆..haha..

原帖由 babytszkin 於 10-11-18 09:39 發表
咦~~~~唔通您講緊健健~~~
健健~~好在我未番工渣~
子健mami祝您生日快樂吖~
要錫mami多d,因為您個moonmoon~mami係最錫您架~

子爵府

小車,多謝

wow..個蛋糕真係好靚呀....唔惜得食啦..haha...2月又到大小姐生日啦,等我又去d Cake Shop睇下先..唔該晒...

原帖由 littlecar 於 10-11-18 09:43 發表
KEITH生日快樂

我都係訂黑森林俾我HONEY...原來依家好多細CAKE SHOP D 蛋糕好靚...不過要早好多訂...

MOON MOON 你出 ...

子爵府

fitfit貓 ee..thank you..

原帖由 catfitfit 於 10-11-18 09:44 發表
生日快樂呀......

翡翠宮

我未食過架....今年都仲係訂美心咋....2月到大小姐甘俾D訂蛋糕既INFO 你參考下:

http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2071169

http://www.onda-cake.com/home.asp

我地D HONEY 生日真係仲開心過自己生日架
原帖由 moon_moon 於 10-11-18 09:55 發表
小車,多謝

wow..個蛋糕真係好靚呀....唔惜得食啦..haha...2月又到大小姐生日啦,等我又去d Cake Shop睇下先..唔該晒...

子爵府

Chammy mama..多謝...hey..咀埋佢阿媽,得唔得呀..haha..

hey..考慮下介紹你個靚女比我個男朋友識啦..hehe..

最多等間放佢張林峰靚仔相出黎比你過目呀...hehe..

原帖由 ChammyMAMA 於 10-11-18 09:46 發表
我又咀.... 生日快樂!!

子爵府

sleep...

Yo..thank you..

原帖由 sleep 於 10-11-18 09:51 發表
生日快樂

子爵府

小車,唔該晒呀..等我睇睇先..

我其實好少慶祝生日架…都係買蛋糕同佢地係屋企慶祝架炸,我琴晚成9點先收工,重諗住無得訂添,分朝去美心問又得wor..今晚請絕OT..放工返歸同少爺仔大小姐切蛋糕…有時間就同佢出去Jusco買生日禮物...就係咁簡單...

原帖由 littlecar 於 10-11-18 09:59 發表
我未食過架....今年都仲係訂美心咋....2月到大小姐甘俾D訂蛋糕既INFO 你參考下:

http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2071169

http://www.onda-cake.com/home.asp

我地D HONEY 生日 ...

翡翠宮

少爺仔同大小姐生日....應該你收禮物呀....你最勞苦功高
原帖由 moon_moon 於 10-11-18 10:17 發表
小車,唔該晒呀..等我睇睇先..

我其實好少慶祝生日架…都係買蛋糕同佢地係屋企慶祝架炸,我琴晚成9點先收工,重諗住無得訂添,分朝去美心問又得wor..今晚請絕OT..放工返歸同少爺仔大小姐切蛋糕…有時間就同佢出去Jusco買生 ...

大宅

畀面勳章

等我又同moon moon個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..
Keith...
講聲''生日快樂!健健康康!''

仔仔係咪九歲生日呀?

子爵府

唔係呀,我好C懶架,最怕攪生日會,好煩…所以我一d都唔勞苦功高..hehe....我淨係買個蛋糕同佢地食就算架啦...以前開生日會又收埋好多玩貝禮物,玩唔晒,好浪費,有一年阿女幼稚園攪生日會,我索性叫佢d同學仔媽咪唔好送禮物,將d禮物錢一齊捐去宣明會…重有意義,之後佢地班同學開生日會都係咁做啦,其實日日開心就係日日生日…小朋友有我地既愛心就係最好既禮物架啦...係無?

原帖由 littlecar 於 10-11-18 10:34 發表
少爺仔同大小姐生日....應該你收禮物呀....你最勞苦功高

瑪瑙宮

環保接龍勳章

生日快樂呀))))

子爵府

回復 2# bbbs 的帖子

bbs...

thank you..係呀,我男友9歲啦..頭先又打黎問我訂左蛋糕未啦..haha..

翡翠宮

我都懶架....不過仔仔細好想有生日會....今年幫佢係MAC DON DON 攪....原來先發覺我真係好怕攪活動....好怕唔知請邊個....好怕到時無人到....好怕自己同個仔做主角....明年都係溫馨D過2人世界....唔知仔仔肯唔肯....
原帖由 moon_moon 於 10-11-18 11:00 發表
唔係呀,我好C懶架,最怕攪生日會,好煩…所以我一d都唔勞苦功高..hehe....我淨係買個蛋糕同佢地食就算架啦...以前開生日會又收埋好多玩貝禮物,玩唔晒,好浪費,有一年阿女幼稚園攪生日會,我索性叫佢d同學仔媽咪唔好送禮物,將d禮 ...

大宅

哈哈,原來今日係我個可愛忠實醒目小fans生日,Moon, 幫我嘴啖佢同佢講聲生日快樂呀。

首頁

尾頁

跳至