單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 09:30 發表

我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..Keith..生日快樂,天天快樂…時時快樂…健健..康康 ...

我都祝少爺仔, 生日快樂!!!

男爵府

Happy Bithday and be happy always!

小 妹 新 人 , 但 也 為 妳 開 心 !

願 心 想 事 成 !

侯爵府

環保接龍勳章

超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既Keith靚仔,
生日快樂!

送上韓板靚仔靚女生日歌比你睇!

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

大宅

好媽媽勳章

少爺仔阿 Keith,

我都祝你生日快樂, 快高長大, 學業進步呀!
Moon, 幫我嘴多啖少爺仔呀!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

大少:

生日快樂!記得教我打乒乓波喎!!

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Wayso..多謝多謝...

原帖由 wayso 於 10-11-18 11:45 發表

生日快樂呀))))

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咩呀,咪搶客wor..死靚仔…佢係我fans黎加...hehe.
thanks..我今朝咀左佢好多啖架啦...haha

原帖由 朗尼 於 10-11-18 12:28 發表
哈哈,原來今日係我個可愛忠實醒目小fans生日,Moon, 幫我嘴啖佢同佢講聲生日快樂呀。

子爵府

Eric哥哥…多謝晒,解解我搵唔到你個生日蛋糕icon 既..!

原帖由 eric5354 於 10-11-18 12:33 發表

我都祝少爺仔, 生日快樂!!!

子爵府

Shadowrainbow.. thanks for your birthday greeting..

願 心 想 事 成 !大家咁話!多d上來傾計啦...

原帖由 shadowrainbow 於 10-11-18 12:45 發表
Happy Bithday and be happy always!

小 妹 新 人 , 但 也 為 妳 開 心 !

願 心 想 事 成 !

子爵府

多謝阿Vane EE...

個MV o岩佢阿媽睇多D..hehe..有靚仔wor..

原帖由 vane 於 10-11-18 12:55 發表
超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既Keith靚仔,
生日快樂!

送上韓板靚仔靚女生日歌比你睇!8_p0TD8NpA8&feature=related

子爵府

豬珊ee...多謝…收到...

今朝已經咀到個咀歪左少少..hehe..唔理…今晚再咀..!

原帖由 豬仔珊 於 10-11-18 12:55 發表
少爺仔阿 Keith,

我都祝你生日快樂, 快高長大, 學業進步呀!
Moon, 幫我嘴多啖少爺仔呀!

子爵府

阿蛇....多謝晒!

打乒乓波? 係都等佢教識佢個白痴阿媽先啦...hehe..

原帖由 alfreday 於 10-11-18 12:58 發表
大少:

生日快樂!記得教我打乒乓波喎!!

男爵府

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 13:06 發表
Shadowrainbow.. thanks for your birthday greeting..

願 心 想 事 成 !大家咁話!多d上來傾計啦...

好 呀 ! 咁 我 就 唔客 氣 啦 , 路 過 就 入 黎 打 搞 下 妳 啦 ..........

伯爵府

畀面勳章

超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既大少Keith
祝您生日快樂, 身體健康, 日日都開開心心呀.
等aunt

水晶宮

生日快樂呀

大宅

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 13:09 發表
豬珊ee...多謝…收到...

今朝已經咀到個咀歪左少少..hehe..唔理…今晚再咀..!

Moon: 生日快樂!

Keith: 多謝媽咪….

Moon:

Keith: ........ (濕濕地添架)

Moon:

Keith: 媽咪…. (比佢’high’哂油添..)

Moon:

Keith: 媽咪, 我一陣要食多幾件蛋糕…. (食咗黑森林都唔知補唔補得番添…)

Moon: 梗係冇問題啦 .....

Keith: (又嚟! ).....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

真人真事版之媽媽的狂吻

原帖由 Sadman07 於 10-11-18 14:37 發表

Moon: 生日快樂!

Keith:
多謝媽咪….

Moon:

Keith:
依….. (濕濕地添架)

Moon:

Keith:
媽咪 ...

伯爵府

原帖由 moon_moon 於 10-11-18 09:30 發表
BK都唔知攪咩,我第4次打呢段野啦,激氣..

我個超級無敵俊朗高大威猛英徫有型既男朋友仔..Keith..今日生日啊...我訂左佢既至愛黑森林蛋糕啦…今晚返去同佢慶祝...

祝佢生日快樂,天天快樂…時時快樂…健健..康康 ...

嘩, 晏咗添!

同佢講生日快樂, 唔好咁嗲媽咪喇, 要 man d !
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

生日快樂

子爵府

好呀,慢慢黎…唔使急…最緊要快…同多…上來傾下計,心情會好d架…信我…

原帖由 shadowrainbow 於 10-11-18 13:31 發表

好 呀 ! 咁 我 就 唔客 氣 啦 , 路 過 就 入 黎 打 搞 下 妳 啦 ..........

首頁

尾頁

跳至