自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

佢應該好後生姐,點解最近化的妝都咁濃....
唔係好啱佢的年齡...
刑警已經係咁,噚晚台慶都係喎....
too much喇

水晶宮

應該over24-25左右啦...

出咗道都一段日子架.....

wow...search 咗佢81年生, 今年29yrs咯....

ok啦...舞台效果嘛.....

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

wow,乜已經29喇...
睇唔慣佢濃妝,淡番d會好好多

吖,題外話,噚晚見到長腳蟹呂慧儀,越睇佢越靚,越順眼

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

佢好似81年....

別墅

嘩81年@@完全唔似

珍珠宮

好媽媽勳章

佢唔係廿頭咋咩?好似話同我女以前同校噃....

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 09729loklok 於 10-11-20 09:31 發表
佢應該好後生姐,點解最近化的妝都咁濃....
唔係好啱佢的年齡...
刑警已經係咁,噚晚台慶都係喎....
too much喇
佢個妝濃唔濃我冇咩留意...但佢條眼眉...畫得好差....唔該轉下隻色啦, 攪到好似王小虎咁 .....(麗華個裝反而幾自然...其他場合既make up )

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 我想生三個 於 10-11-20 22:32 發表

哈,我以爲你會好like佢個style添...
此話何解呢 ?

btw, 以前我覺得有個人條眉又係畫得異常地衰...

係章8痴, 個樣好地地...但條眉 ....仲成鬼日chik來chik去

大宅

胡定欣(Wu Ting Yan Nancy,1981年9月9日),香港無綫電視藝員,1999年曾參加全球華人新秀歌唱大賽,晉身最後四強。2001年1月,胡定欣再參加TVB第三屆CoverGirl選舉並獲得「美寶蓮至迷人Cover Girl大獎」、「Nikon至上鏡Cover Girl大獎」、「California Fitness至Fit Cover Girl大獎」及「全場總冠軍」,及後加入第18期無綫電視藝員訓練班後成為無綫旗下藝員。
2008年4月,胡定欣跟另外9位無綫電視藝員到湖南參加舞動奇跡第二季,分別在不同場次獲得個人及團體滿分的成績,最後與拍檔李承鉉奪得季軍。因為多次在比賽得到滿分﹐胡定欣亦獲得“滿分舞后”的美譽。《舞動奇跡第二季》帶給定欣好多關於舞蹈的活動。
2008年,憑藉《野蠻奶奶大戰戈師奶》、《古靈精探》、《銀樓金粉》、《搜神傳》、《舞動奇跡第二季》出色表現,人氣急升,奪得《2008年萬千星輝頒獎典禮》「飛躍進步女藝員」。
2009年,凴《巾幗梟雄》榮獲提名2009年萬千星輝頒獎典禮“最佳女配角”。
2010年,凴《刑警》榮獲提名2010年萬千星輝頒獎典禮“最佳女配角”。
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢條眉吾多順眼.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢啲牙都幾白。

琥珀宮

原帖由 我想生三個 於 10-11-20 23:02 發表

無咩特別解釋,覺得你可能會喜歡呢種style咋,當然,我無特別留意到佢條眉.

我自己條眉就慘喇,粗到成兩條曱甴甘,次次修眉都腫曬,唔修就烏雲蓋頂.mouth:mouth:" />
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:wDc4V9qCVxV09M:[/img]<---即係咁 ???

大宅

yes, 佢曾經係我中學同學

原帖由 sezsuet 於 10-11-20 12:39 發表
佢好似81年....

珍珠宮

佢個樣好唔襟老

大宅

係呀, 我做左人阿媽, 我個樣仲後生過佢, wakaka

原帖由 sasa@uk 於 10-11-21 01:04 發表
佢個樣好唔襟老

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

除左個樣 , 身型都幾好.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

佢個樣真系好唔掂, 條眉超唔順眼, 但佢成日都 覺得自己好索,超級自大~~

不過做藝人有自信系好ge~

首頁

尾頁

跳至