跳至

首頁

尾頁

複式洋房

禽日吉吉島感謝日,平平地試下六甲村,買左兩個巴,兩條底,同一條托腹帶。巴巴百零蚊一個,底底百零蚊兩條,最貴係條托腹帶,要三百尾。加上感謝日九五折,試下好唔好着先~之前睇到010巴巴要成三百幾一個,有d唔捨得買,因為都想留多d$第時買野比亞b~

伯爵府

我呢兩日行過有唸過買,
但又唔知好唔好。
你試完可否post試用感呀?
佢12月會有吉日呀

複式洋房

今日試著咗底底同巴巴....

底底我都覺我得幾c服..包住成個肚..又唔覺得"cool"住咁..不過佢話可以著到生..我有d保留...唔知d彈性係咪真係可以咁勁..

至於巴巴..普通啦..又唔覺有咩咁好..只不過佢係冇鐵線..同一定買大d..咁感覺上好似冇咁緊..佢仲有加扣..遲d再發育都應該冇問題..同埋我鍾意佢係餵奶巴..第時生完可以用番一段時間...

至於托腹帶..我c6未比我用住..佢話太早用遲d再大d仲辛苦就唔知用咩黎減輕痛楚...不過..我自己一向好容易腰骨痛..果日帶過下我都覺得好正呀~

大宅

個日我都有去睇呢條托腹帶,因為個sales 話有埋防福射,我唸我都會去買。因為現在個肚未大,所以個sales 都話可以過了3個月先,最主要我20weeks要坐飛機去旅行,所以係飛機到唸坐帶住好D。你用後可以上來分享下嗎?

複式洋房

其實依家條托腹帶個肚位都未o岩架....好似個鑊咁...帶左又好似裝假狗咁整到個肚鬼c咁大...但係個sales 話我依家應該都見肚..(本人就覺得係見肚腩o者)已經可以用喎..

咁其實食家係咪可以用條百零蚊果條平平地又護住條腰先呢?!

sbaby...你陀孖...係唔係要早用少少架?! 應該會比我地陀單o既大?!...同埋你20wk出門小心d呀..

大宅

我第一胎大約24週時都有坐飛機去台灣,當時就叫醫生開定張醫生紙比我,prove我係ok for travel,因為有時航空公司見你大肚,會問你幾多週,但我第一胎係單胎,而你就係twins,所以我諗你都係要睇定醫生好啲

原帖由 Sbaby 於 10-11-22 13:21 發表
個日我都有去睇呢條托腹帶,因為個sales 話有埋防福射,我唸我都會去買。因為現在個肚未大,所以個sales 都話可以過了3個月先,最主要我20weeks要坐飛機去旅行,所以係飛機到唸坐帶住好D。你用後可以上來分享下嗎? ...

大宅

多謝你地呀,devilmelody & Mushroomn:

其實自己去唔去都係15/16中,不過我公司係東京。個邊都叫有老闆係到。有咩事有個日本人好D,我c6 都會去,會自駕。行程都係行下,不會太急。自己好想去睇下買下日本BB野。孖B出世後有排都無得去。機票又免費。c6 都係。真係好吸引。我都唸住出發前做check up, 剛剛可以做埋結構。希望安心D。到時如果身體唔OK,都可以隨時cancel 個trip 的。air ticket 可keep 一年。

我暫時個肚又不是太大。成日食得好少。瘦了DD。因為8 weeks 開始食完就會嘔。不過我孖B到時一定要早D用托腹帶,我唸住12 weeks 去買。

首頁

尾頁

跳至