自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

BK Milk勳章

我發覺依家d 人著衫好不知所謂

啱啱先又見到兩母女行街, 個女都可以, 但個阿媽成六十幾, 唔該唔好咁著啦, 佢著對boot(包住著小腿果隻), 仲要將條褲攝入去boot度~~~~>>>但又可能攝唔到, 就用對長襪(係去到膝頭果隻, 仲要黑色有花)包住條牛仔褲腳先再著boot, 對長襪就任憑佢露左出黎, 幾咁肉酸

之前有日係奧海城返工, 仲好笑, 個女人可能去飲都著得幾好, 之不過~~~~~條短袖連身裙係紫色d 圖案好懷舊仲要係絲質, 對絲襪紫色, 對高跟鞋紫色, 連個妝又係紫色(就算好鍾意紫色都唔好咁啦, 成個紫心蕃薯)

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 jessica0768 於 10-11-23 13:48 發表
我發覺依家d 人著衫好不知所謂

啱啱先又見到兩母女行街, 個女都可以, 但個阿媽成六十幾, 唔該唔好咁著啦, 佢著對boot(包住著小腿果隻), 仲要將條褲攝入去boot度~~~~>>>但又可能攝唔到, 就用對長襪(係去到膝頭果隻, 仲要黑色有花)包住條牛仔褲腳先再著boot, 對長襪就任憑佢露左出黎, 幾咁肉酸

之前有日係奧海城返工, 仲好笑, 個女人可能去飲都著得幾好, 之不過~~~~~條短袖連身裙係紫色d 圖案好懷舊仲要係絲質, 對絲襪紫色, 對高跟鞋紫色, 連個妝又係紫色(就算好鍾意紫色都唔好咁啦, 成個紫心蕃薯)

但好過有d成條蕉, 成個利是封, 或者成個黃金戰士架喇.

伯爵府

熱血勳章

我都唔明最近日日平均都有廿幾度, 啲人點解可以著boot (有時仲要加黑色厚厚legging)? 我有一日著過對boot都頂唔順, 要20度以下才著.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珊瑚宮

BK Milk勳章

原帖由 我想生三個 於 10-11-23 14:02 發表
每個人都有唔同style,你要尊重人地既選擇...

啱~~~

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

家下d人冷熱不分ka

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

taste 呢樣野無得講喎, 你覺得人地肉酸, 可能都有人覺得你穿得核突。
只要一個人穿得合身, 唔好XL碼身型,塞入S碼衫, 我就覺得OK了。

珊瑚宮

BK Milk勳章

原帖由 natzuki 於 10-11-23 13:59 發表
我都唔明最近日日平均都有廿幾度, 啲人點解可以著boot (有時仲要加黑色厚厚legging)? 我有一日著過對boot都頂唔順, 要20度以下才著.

我星期六果日見到係"冷裙+皮褸+厚legging+長boot"
我心諗今日好凍咩~~~

子爵府

而家d人著衫著鞋真係好犀利!尤真是係d 50幾60歲嘅呀嬋, 絕對係頂佢地唔順, 著低胸大領嘅又有, legging再踩對20零歲靚妹仔嘅boot又有, 釘滿朱片閃到爆嘅衫又有, 睇到你眼都凸埋!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係一條茄子

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢地覺得 ok 咪得囉.

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

agree

大宅

我日日都著boot 喎, 好鐘意著boot, 其實我怕熱架, 但著boot又唔覺好辛苦, 可能我上身著得比較薄啦, 唔止我, 公司好多女同事同我一樣著boot喎

原帖由 natzuki 於 10-11-23 13:59 發表

水晶宮

我唔係想彈架下 只係好奇

只係我日日都見有個似教書既女仕 (因為在學校區落車)
日日套裝衫鞋化妝襯晒色
佢好LIKE 著紫色同綠色
例如紫色似Chanel 套裝
同色紫色手袋, 紫色高跟鞋, 紫色eye shadow
有時會配埋個紫色絲絨頭箍添

第二日都係見到佢, 全身綠色, 包括手袋, 鞋同套裝加綠色eye shadow
好絕襯呀

大宅

我女著boot + 秋天短裙, 我62問我唔凍咩, 佢已經著緊2條褲喇
原帖由 jessica0768 於 10-11-23 14:03 發表

我星期六果日見到係"冷裙+皮褸+厚legging+長boot"
我心諗今日好凍咩~~~

子爵府

BK Milk勳章

子爵府

係冬天着對長boot但又着條超短嘅短褲, 其實咁着係咪好型呀?!

大宅

家下係好興架bor
原帖由 matoba 於 10-11-23 14:21 發表
係冬天着對長boot但又着條超短嘅短褲, 其實咁着係咪好型呀?!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我今朝先見到~~~~~d 男人望到即刻擰轉面

唔係想彈人or 恥笑人, 只係應該知道自己要點著, 唔係衫著人囉!!
佢肥肥地帶住個仔行去截的士返學, 佢件衫連pat pat 一半都未到, 只能話腰落少少, 襯左件超薄legging!! 嘩~~除左full w 之外連咩color 底都睇到!!!!!!
原帖由 Jason 於 10-11-23 14:09 發表
我好怕見到D人著件差唔多come pat pat既衫,再加條legging/tight pant,現晒個W形出黎,益晒D麻甩佬,好似冇著褲甘

首頁

尾頁

跳至