自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 54heima 於 10-11-23 21:43 發表
唔好嬲巨啦...巨個心一定已經好唔舒服...安慰下巨...叫巨以後小心...
為錢傷感情唔值得

佢冇唔安樂,仲嬉皮笑臉(>~<)

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 karkar39 於 10-11-23 22:39 發表

你又肉痛咩呀!(無心心XX)

鄧樓主肉痛嘛.....

我聽倒人地呢d嘢都好肉緊架...mouth:

男爵府

原帖由 kc_01k 於 10-11-23 22:43 發表

so, 我就係最怕我禁機時同人講電話, 或者同我傾計, 我唔可以分心架. 我一定收線先.

touch wood, 我人生中試過一次, $400, 仲要隔咗好耐先知. 嗰時我無打去銀行, 唔識, 諗住$400唔係多就算. ...

我都記得其中一次, 99打電話話我知亞女病左, 跟住走去機就唔記得law錢. 好彩無比人law左, 但煩到d銀行姐姐唔係幾好意思

翡翠宮

原帖由 芝娃娃 於 10-11-23 22:50 發表

我都記得其中一次, 99打電話話我知亞女病左, 跟住走去機就唔記得law錢. 好彩無比人law左, 但煩到d銀行姐姐唔係幾好意思

好彩咋....mouth:

子爵府

算吧!
當係安慰自己:從另一個角度看,能夠跌左千蚊亦是一種福氣,因為只少證明你可以有一千蚊係身。其實香港仍有不少人,窮到成身都搵唔到一千蚊。

原帖由 均均媽 於 10-11-23 21:38 發表
C6頭先落卓記買奶粉,跌左一千蚊 嬲死我 做咩要講我知,成鬼日叫佢擺好d錢 唔聽我講,明明件風褸個袋有拉鍊,咁都跌得,
罐奶粉貴到嘔囉 一千蚊買到成箱啦,激死我 ,今脕唔想同 ...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sklui 於 10-11-23 22:48 發表
有冇番去問下有冇人執倒呀?或者都有人路不拾遺呢

茅啦,佢都唔跌晌邊!話可能晌卓記喎,咁鬼多人邊有剩。。。個死佬唔係第一次,之前最多係500,第一次金牛!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

原帖由 karkar39 於 10-11-23 22:57 發表

樓主肉痛梗有架啦!大拿拿一千蚊,依家D野又越黎越貴,但已成事實嗎?

樓主, 嬲一陣好喇. 於事無補.

侯爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如果卓記係你附近,我都會試吓問,唔問就算執倒嗰個都唔知点俾番你呀,試吓冇壞唔試就冇...

不過你C6真係要放好D錢,揾錢唔易
原帖由 均均媽 於 10-11-23 22:57 發表

茅啦,佢都唔跌晌邊!話可能晌卓記喎,咁鬼多人邊有剩。。。個死佬唔係第一次,之前最多係500,第一次金牛!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

係囉,問下又唔洗錢嘅。
原帖由 sklui 於 10-11-23 15:04 發表
如果卓記係你附近,我都會試吓問,唔問就算執倒嗰個都唔知点俾番你呀,試吓冇壞唔試就冇...

不過你C6真係要放好D錢,揾錢唔易

複式洋房

跌錢>肉痛>抆憎>鬧交>傷害夫妻感情

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係幾肉痛呀

公爵府

激氣一日咁多啦!

破財事小, 傷氣事大, 當 投資 蝕小小.

好運 會 6 續來的, Cheer up.

原帖由 均均媽 於 23-11-2010 21:38 發表
C6頭先落卓記買奶粉,跌左一千蚊 嬲死我 做咩要講我知,成鬼日叫佢擺好d錢 唔聽我講,明明件風褸個袋有拉鍊,咁都跌得,
罐奶粉貴到嘔囉 一千蚊買到成箱啦,激死我 ,今脕唔想同 ...

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

破財擋災

我上年差不多呢個時候, 銀包唔見左, 唔見左幾千元, 仲有車牌/身份証/回鄉証/提款卡等...

我當時都好唔開心, 又肉赤...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 kc_01k 於 10-11-23 22:43 發表

so, 我就係最怕我禁機時同人講電話, 或者同我傾計, 我唔可以分心架. 我一定收線先.

touch wood, 我人生中試過一次, $400, 仲要隔咗好耐先知. 嗰時我無打去銀行, 唔識, 諗住$400唔係多就算. ...

我都試過入左支票(支票機)唔記得張咭 ! 要補領 $50.00
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

大宅

我個都試過,激死我

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

我c 6 都好大頭蝦,成日唔見$
真係"鄧"樓主肉赤,不過唔好嬲咁耐呀,你c6都唔想嘅....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔見
會唔會變咗私己 , d c6 有時好古惑

首頁

尾頁

跳至