懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請陪月唔係應該可以好放心架咩???

點解請到擔驚受怕嘅.....仲要以淚洗面添呀.....真悲哀~~

複式洋房

我都同你差不多,結果都係賠7日叫佢走…唉

大宅

畀面勳章 陪月勳章

原帖由 edmily 於 10-11-23 23:36 發表
請陪月唔係應該可以好放心架咩???

點解請到擔驚受怕嘅.....仲要以淚洗面添呀.....真悲哀~~
我都係陪月員講黎聽下,,唔洗喊,喊得多眼盲ga...

別墅

妳哋好呀,其實唔係我嘅血淚史,係我契女個媽媽,我打喺哩度,其實都係想畀啲媽媽睇吓,等妳哋唔好中招,亦唔想佢再「害」人呀,我驚一個唔好彩,妳哋真係請中哩位「掃把星」就真係欲哭無淚啦......

但我又真係唔方便喺度打個story 出嚟,如果妳哋有興趣要知,pm 我畀個 email address 我,等我可以 email 個詳細完整嘅 「8 日陪月血淚史」畀妳哋吖....

複式洋房

我都考慮緊, 可唔可以SHARE下呀???

複式洋房

我都係幾日就請佢走了,個陪月樣樣野都唔識
仲偷野

公爵府

2024勳章

我有個親戚請左個陪月, 我地懷疑佢有精神病... 成日自言自語, 行徑好怪.. 都係賠 $$ 叫佢走....

別墅

我7年之前生第一個BB, 唔識照顧, 不煮飯, 個陪月每2彧3日便問我拿$500買野, 話我D親戚好喜歡eat薑酷, 但我開刀只能eat普通野, 短短2week便用了我$3000, 仲次次餵人奶時, 未得同意, 坐在我前面看我餵人奶, 話未見過要睇下, 我好唔開心, 兩星期就請佢走了

最重要, 後來我問個親戚, 佢話只eat一次一小碗而已, 那麼, 她每天拿走一大磚(珍珍甜回x十斤裝)去了那裡呢? 仲話豬手好貴要120一對, 後來我去街市, 幾十元便可

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我身邊都有個陪月員(佢自己話有陪月牌)
但見到佢壓力都好大
亦都係佢令我對陪月好抗拒

複式洋房

原帖由 0cherry0 於 10-11-29 23:21 發表
我都係幾日就請佢走了,個陪月樣樣野都唔識
仲偷野

偷野?!報警嘛!你係自己請定經陪月公司介紹架?可以告佢公司架!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至