自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

絕對認同呀!
所以就算半夜成晚醒,又要同佢地蓋被
又會比佢地迫住,仲有批爭,飛毛腿同dup巴星
我都好enjoy同佢地一齊訓...

過多三五七年,我想入佢地間房都可能唔比喇...

原帖由 miemiemie 於 10-11-25 14:00 發表
其實同仔女瞓好warm,
喺細細個先仲有機會,
雖然d人成日話要佢哋獨立,
但隨住年紀成長,
有佢哋自己想法朋友,
唔通佢大個仲會同你瞓咩!!!
嫌你阻鬼住添呀!!! ...

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有次個女同事帶咗個仔亞 b(4/5歲)返公司 , 我地問亞 b 係咪自己瞓 (當時同事行開咗) , 亞 b 答話同 babamama瞓 , 不過 "亞媽成日肚痛”, 我地幾個同事一齊會心微笑 (滛笑)

禁止訪問

民房

原帖由 hoho0728 於 10-11-25 13:12 發表
我個仔就行雷閃電,殺人霖樓都嘈唔醒D人,所以我地我老公玩咩高難度花式都絕對無問題~~

哈哈!乜你講得咁直接但又好啱聽喎,
我都好鍾意同個仔瞓,臨瞓前一齊聽故事CD,
攬住佢, 好正….
到佢大左, 掛住攬女,你想攬佢都難架喇,
所以而家幾大都攬多D…..

大宅

我都係1張雙人床拍埋1張單人床, 3個人訓得好舒服, 我真係好enjoy同仔訓
要曳曳時咪閃開另一邊

公爵府

好媽媽勳章

嘩...bk mami貢popen...
仔女喺身邊都咩咩?會咩啲嘅咩?
你的人格如何,你的人生亦必如何!

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我大仔你同我一齊訓(係細仔未出世前)8歲半.
細仔出左世就到細仔同我一齊訓...
但大仔快10歲啦,仲想同我訓,我覺得如果唔係有細仔都ok既.
係佢老豆慘d..成日要自己一個訓..keke

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至