親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Mother Farm值唔值得去? 對14歲同10歲女仔嚟講會唔會冇咩吸引? 搭車還是揸車去好?

箱根可唔可以早啲去夜啲番一日玩哂呀? 諗住揸車去到大涌谷, 泊左架車, 之後搭吊車來回桃源台, 然後去浸溫泉, 跟住揸番車回池袋.

1月尾去, 嗰兩度地方會唔會好凍?

大宅

醒目開學勳章

mother farm好值得去,剩係綿羊大巡遊同埋剪羊毛show已經值回票價

自駕會方便D同舒服D。搭車好限時限刻,搭成個鐘頭特急仲要轉shuttle bus比較麻煩。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我去箱根都係即日來回咋.

大宅

回復 3# pigpigyy 的帖子

pigpigyy,

請問你箱根一日遊行程係點架? 可唔可參考下

大宅

一日去mother farm, 第二日去箱根, 咁兩晚住橫濱好咪近啲? 如果係, 咁有冇酒店可以介紹.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我去左羅強公園, 大涌谷, 搭晒佢地D交通工具, 真係唔錯架.

原帖由 加菲貓 於 10-11-29 15:35 發表
pigpigyy,

請問你箱根一日遊行程係點架? 可唔可參考下

複式洋房

我都好想去呀~~~

大宅

網上見羅強>早雲山>大涌谷>桃源台 4個鐘去哂搭哂所有車/船, 係咪真係得架, 我仲想浸埋溫泉, 晚上回程, 自己揸車安唔安全?

原帖由 pigpigyy 於 10-11-30 14:22 發表
我去左羅強公園, 大涌谷, 搭晒佢地D交通工具, 真係唔錯架.

彩鑽殿

我就係沿住妳講個路線去玩架, 但我就無去浸溫泉, 所以唔知d時間夠唔夠用bor.

原帖由 加菲貓 於 10-12-1 17:15 發表
網上見羅強>早雲山>大涌谷>桃源台 4個鐘去哂搭哂所有車/船, 係咪真係得架, 我仲想浸埋溫泉, 晚上回程, 自己揸車安唔安全?

首頁

尾頁

跳至