嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

BB隨時識反身啦。想買張網床放0係廳頂幾個月。去左反X城同荷花都無咩心水。

-=-=-=虎皮第一, 老公第二, 自己第三 =-=-=-

伯爵府

可以考慮下一田的c-max, 我早幾個月都買左, 幾好呀, 夠大張, 有兩層, 而家bb細可以用上層, 大少少可以用下層...又平, 六百幾之嘛, 好似做緊特價, 而家五百幾咋!

原帖由 hellokasin 於 10-11-30 09:19 發表
BB隨時識反身啦。想買張網床放0係廳頂幾個月。去左反X城同荷花都無咩心水。

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章

Chicco is good & safe

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

買時留意可負荷嘅重量啊,我BB比較重,所以都唔係用得好耐咋!(我買嘅時候無留意呢個問題)

別墅

多謝你。我個B 2個月大依家已經近 14磅。基本上都唔訓得上格啦。你知唔知邊隻牌子負重量多D呢?

原帖由 NTY115 於 10-11-30 15:50 發表
買時留意可負荷嘅重量啊,我BB比較重,所以都唔係用得好耐咋!(我買嘅時候無留意呢個問題)

複式洋房

Sorry,我只知一般係40磅或以下,反斗城嗰啲少過40磅....
我BB依家27磅,喺張網床到可以撞得郁張床,好似都唔係咁穩陣....

原帖由 hellokasin 於 30/11/2010 21:15 發表
多謝你。我個B 2個月大依家已經近 14磅。基本上都唔訓得上格啦。你知唔知邊隻牌子負重量多D呢?

別墅

咁似乎網床用唔到成年就要轉遊戲墊。我都係唔買咁貴啦。

原帖由 NTY115 於 10-11-30 22:31 發表
Sorry,我只知一般係40磅或以下,反斗城嗰啲少過40磅....
我BB依家27磅,喺張網床到可以撞得郁張床,好似都唔係咁穩陣....

複式洋房

我BB依家用咗兩個月,好明顯見到佢已經高咗大半個頭,若果你BB好似我BB咁大舊,真係用唔到一年架,不過無計喇,我無BB床嘛,日頭放佢入網床,我可以做到家務嘛!起碼唔驚佢跌落地先啦!所以我張網床幾百蚊咋....

原帖由 hellokasin 於 2/12/2010 22:15 發表
咁似乎網床用唔到成年就要轉遊戲墊。我都係唔買咁貴啦。

首頁

尾頁

跳至