嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 想請問香港區有沒有好的兒科醫生介紹?

你住tko都去呀,咁你係咪咩case都去睇佢架

別墅

你有冇試過TKO新都城'羅冠球'醫生呀,朋友介紹話佢幾好

別墅

Any comment on 鄧柏生?

男爵府

寳豬咪咪 寫道:
如果普通傷風..診金大約幾多...
你仔仔有冇打水豆針,因我想同我個女打..

Dr. Vincent Chan : around HK$240
Sometime I will just go there and take the medicine without consultation...which cost only $60

民房

陳仕文醫生is v gd, nice & details.

He looks after my BB at birth.

別墅

我BB燒左3日但尋日就只係夜晚燒,我驚BB今晚又燒,我想問陳仕文醫生係咪兒科

民房

Yes 兒科, his clinic in Hang Lung Centre, Causeway Bay.

首頁

尾頁

跳至