夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公長期在澳門工作, 只有六,日才返香港. 近日看到他的手機和一個女人SMS 有親密的對話, 我現在沒有證據他和她是有路的.....! 但單看他們的SMS, 也想洗眼. 也不想直接問他免得打草驚蛇.

請問我要不要找澳門的私家偵探查一下? 收費如何? 有沒有介紹?

其他同路的姊妹, 你哋又會點做呀?

大宅

有親密對話都唔算有路?唔通要上左床先算係有路?

查下都唔係唔好,但我諗你有定心理準備先好啲。

大宅

做哂心理準備..... 只是唔想冤枉"好人"...!

請告之我應該什樣做才可以實際地確確認呢? 有口頭問個佢, 當然死口不認, 只說是好朋友!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

如果結果係有路,你打算點做?

別墅

自己手頭鬆和有心理準備離婚的話,找私家偵探查當然是好......但如果未有心理準備想離婚,而上次問過C6,他話個女人係好朋友既話,不如,妳平心靜氣直接表明他不可以再和依個女人有咁曖味既SMS和單獨出街.......如果他仲會繼續不聽,依個男人都變左心了.....除非他養起成頭家,養埋你家人....如果他繼續既真係好難忍.....如果係我,我又會和第二個男人SMS,暗中比返綠帽佢帶(學返他死口不認,只是好朋友)

別墅

有啲男人只系口花,,,就算系結咗婚的男人都會,,,你老公平時系咩人你應該好清楚,,,如果你覺得佢真系有問題,,,,查到你會點做,,,你老公會認錯,同個女人分手跟住好乖返嚟你身邊或是嘈一場, 跟住冷戰,,跟住,,,,所以你應有心理準備就壞情況會點,,你可以接受到嗎? 或是先同老公暗示一下如果有咁情況你會接受唔到,,,,或同他說有同事發生這情況,,看一下他的看法....再不是,,就揾日突擊到澳門同佢食飯,,,等佢驚下,,,,

首頁

尾頁

跳至