夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你沒有好結果

相信有場好戲命中已註定等你 報應日漸臨近來清算你罪行
今天淌血是我心即將痛在你心 身份對調發生
來讓你一生最喜歡和珍惜那人 也摧毀你一生完全沒半點惻隱
等欣賞你被某君一刀插入你心 加點眼淚陪襯
來讓你清楚我當初嘗到的折磨 你親身試清楚如凡事亦有因果

將當天那自卑感當天那無依感 都雙倍回贈你
來讓你清楚我當初嘗到的折磨 也親身試清楚如凡事亦有因果

大宅

本人意見係應該將所有惡果 x 100 之後再付諸比D賤人(死二奶)

原帖由 rainbowhere 於 10-12-1 13:40 發表
你沒有好結果

仍相信有場好戲命中已註定等你 報應日漸臨近來清算你罪行
今天淌血是我心即將痛在你心 身份對調發生
來讓你一生最喜歡和珍惜那人 也摧毀你一生完全沒半點惻隱
等欣賞你被某君一刀插入你心 加點眼 ...

大宅

x10000000000000000000000000000

大宅

有好野點可以唔預埋個男主角呀.. 所以呢首歌係送俾對賤男女.. 唔好要29一個甘孤獨麻.. HAHA...

別墅

我都好想見到佢地有咁一日,,,,但個天唔知有無眼,,,,

大宅

相信個天係公道嘅
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

男爵府

回覆 6# -joejoelam 的文章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

原帖由 我想生三個 於 10-12-2 12:32 發表
原諒別人,放過自己,仇恨只會令靈魂醜惡!mouth:mouth:" />

三個

完全認同.

我嗰單野以為完結了, 點知個死 2 奶同我個衰佬又再聯絡, 個死 2 奶話生活好苦 (唉... d big 6), 隻衰佬話出於 "朋友" 既關心出去同佢見面, 仲忍唔住比錢佢喎. 哈哈, 佢當我白痴.

我知個男人最衰架喇, 已經鬧咗佢幾日, 我出 post 鬧 2 奶純粹發洩, 我唔會比仇恨心佔據我心靈, 因為我深明 "恨別人, 痛苦只是自己"

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原帖由 我想生三個 於 10-12-2 14:51 發表

希望你搵到目標,重新過新生活,不值得你留戀的人,忘記他吧。仲有,我覺得女人唔好將所有放曬落婚姻上,婚姻的保障太脆弱了,要多為自己打算呀! ...

thank you.

前幾日, 我都強調要分開.
今日情緒好多了, 想到始終要為小朋友著想, 而且事情未必去到冇彎轉既地步..... 大家冷靜中.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

rainbow

等大家冷靜下.....先好傾....等大家想清楚....唔好一時意氣....唔好....唔好... 好似我.....想傾都難.....

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個天有眼架,但係世界咁多呢d衰人,咪睇到啫,實會有一日收佢架!
原帖由 anson*baby 於 10-12-1 16:39 發表
我都好想見到佢地有咁一日,,,,但個天唔知有無眼,,,,
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

我都好憎佢...好憎好憎佢...不過有時又會傻傻地甘諗希望佢早日發達...唔會返轉頭打我老公主意...或者等佢唔會再打我老公主意時....先要佢折墮

不過我地同佢以家完全冇交集...佢生佢死...我地都唔會知...

好希望有一日我真係大左肚...又同老公好開心甘手拖手比佢撞到...當然唔好再打我老公主意啦~

首頁

尾頁

跳至