自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

最賤係......

我同我老公講咗e件事.

佢第一反應, "唔好咁啦, 等我鍚番!!!"

我仲"懶" 嗲咁翁埋去!!

佢即係e 係排牙呀~~~ 賤得佢呀`~~~

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

樓主,好多謝你嘅分享,但係..........好 呀,下次啲分享........可唔可以正常啲架

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩, "廖"牙果part好核突, 唔駛去牙醫度洗牙.

,

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好核突!!!!

但你形容得好搞笑!!

侯爵府

好媽媽勳章

男爵府

反胃!!!

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 Pulmma 於 10-12-3 12:34 發表
個男, E 起排牙, 個女伸直條脷"廖" 佢D 牙, 之後一輪笑聲, 嗲聲, 輪到個女E 起排牙, 個男又幫番佢廖.

諗起都毛管棟

大宅

好媽媽勳章

形容到好似我係現場一樣

好好笑不過好核突

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

樓主

我會save底你呢個post
因為真係好有用
我頭先睇完之後
食食吓lunch又諗起
即刻停咗無食到...........

我諗
我日日食飯前睇你呢個post
我會減到肥..........

er..........真係有d 反胃
了牙... 含脷... 啜啜啜

牙牙牙牙牙牙牙................
唔知點解
我個腦係咁諗起d 有菜渣 有肉絲 嗰d牙...
個女人又係咁幫佢用條脷了出嚟
真係好核突呀

對唔住各位
我太好想像力

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Pulmma 於 10-12-3 13:03 發表
我真係有想用部電話影低佢~~~~

日頭我用部iphone 上網上到得番5%電, 又約咗老公同囡食番, 又未講實邊間, 等緊佢電話, 所以冇做到咋~~~

我真係冇誇張到咖, 以上片段咁精彩, 只係由我形容出來, 兩個巴士站的時間.

... 我只係睇到咁多, 坐佢對面個哥哥仔睇得開心d

老實講, 我有點擔心佢...........
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

你形容得太好笑,笑左先
而且真係好想嘔,剛剛食完飯添

子爵府

mouth: mouth: mouth:
[url=http://www.elimy.com]

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 亞貴 於 10-12-3 14:37 發表
樓主

因為真係好有用
我頭先睇完之後
食食吓lunch又諗起

我諗

了牙... 含脷... 啜啜啜

牙牙牙牙牙牙牙................
唔知點解
我個腦係咁諗起d 有菜渣 有肉絲 嗰d牙...
個女人又係咁幫佢用條脷了出嚟
真係好核突呀

對唔住各位
我太好想像力

用條利了完, 仲吞埋落肚, 會唔會仲核突d?

我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主形容得好攪笑.

子爵府

畀面勳章

咁其實, 佢哋咩年紀架

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 newcook 於 10-12-3 14:42 發表

用條利了完, 仲吞埋落肚, 會唔會仲核突d?

咪講啦
我真係有d反胃呀

第一次睇post睇到有d想

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

原帖由 亞貴 於 10-12-3 14:37 發表
樓主

因為真係好有用
我頭先睇完之後
食食吓lunch又諗起

我諗

了牙... 含脷... 啜啜 ...
看樓主啲仲頂得住,+看完你啲頂唔住啦.

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 newcook 於 10-12-3 12:38 發表
唔好意思我覺得你形容得好好笑!

不過聽你形容佢地個樣, 都應該係開放型, 外國人呢d野係無咩所謂, 唔緊要啦, 當睇show~

me2

複式洋房

好核突lor

首頁

尾頁

跳至