興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

家人遲D會有部i-pad,不過我不清楚它的數據收費?

是否有wi-fi上網及3G上網.

它們是有何分別呢?

用那間公司平靚正?

請指教!

侯爵府

原帖由 maomaochan 於 10-12-6 20:20 發表
家人遲D會有部i-pad,不過我不清楚它的數據收費?

是否有wi-fi上網及3G上網.

它們是有何分別呢?

用那間公司平靚正?

請指教!

我部pad係wifi及3g版, (貴1000元) 但因為很少帶出街, 所以無買3g plan, 主要用家中, 公司的wifi.上網..

我見中x動的3g plan 最平, 只要$58..

http://www.hk.chinamobile.com/p_tariff_plan_data_tc.jsp

大宅

原帖由 焯媽媽 於 10-12-6 22:59 發表

我部pad係wifi及3g版, (貴1000元) 但因為很少帶出街, 所以無買3g plan, 主要用家中, 公司的wifi.上網..

http://www.hk.chinamobile.com/p_tariff_plan_data_tc.jsp ...

多謝指教!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

想問如果我本身有IPHONE, 係咪可以SHARE個3G去IPAD一齊用, 我見有BK MEMBER話買個MYWI APP就得, 但我搵唔到, 請指教!

我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 焯媽媽 於 10-12-6 22:59 發表

http://www.hk.chinamobile.com/p_tariff_plan_data_tc.jsp ...

我想問問, 用wifi睇mytv.com, 是否流暢?
thank you.

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原帖由 newcook 於 10-12-11 18:15 發表
想問如果我本身有IPHONE, 係咪可以SHARE個3G去IPAD一齊用, 我見有BK MEMBER話買個MYWI APP就得, 但我搵唔到, 請指教!

呢個app, 要jailbreak 左部iphone 至可以裝來用

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原帖由 YanYan0116 於 10-12-12 21:54 發表

我想問問, 用wifi睇mytv.com, 是否流暢?
thank you.

ipad 同 iphone 唔支援 flash 的網頁, 暫時都睇唔到 mytv 的片

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 chloepapa 於 10-12-12 22:50 發表

呢個app, 要jailbreak 左部iphone 至可以裝來用

icic, thanks!!!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至