跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 安安 於 10-12-14 15:05 發表

如果你去呢度開記住請我喎.. 哈哈。

hahahaha~梗係喇~XD

男爵府

原帖由 HP 於 10-12-8 16:49 發表

亞囝必食早餐:
A10 奶醬 / 奶油包(自製餐包) 送餐茶 ..... $15

咦~~ 我仔都好like呢款包吖, 平時佢乜都食兩啖就閃, 呢隻包佢食完仲要問可唔可以再叫呀

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 tammyuen 於 10-12-9 15:13 發表
咦~有得book場搞生日會架?幾好喎~
唔洗下下去麥記咁悶

今日我去試左自家制包,好正,所以我地24號party d食物叫左尼間啦~ 可惜心太軟外賣係無,要包場先有尼款甜品~

別墅

我同老公星期六去食過Lunch,我食常餐,有飽有通粉,飽O.K. 好食,但老公叫個所謂推介menu嘅椒鹽豬扒飯就勁難食!豬扒又乾又硬又凍好柴皮feel,飯雖然熱但有一陣怪味,佢話唔駛再幫趁嘞。

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 klkcsk 於 16-12-2010 12:51 PM 發表
我同老公星期六去食過Lunch,我食常餐,有飽有通粉,飽O.K. 好食,但老公叫個所謂推介menu嘅椒鹽豬扒飯就勁難食!豬扒又乾又硬又凍好柴皮feel,飯雖然熱但有一陣怪味,佢話唔駛再幫趁嘞。 ...

我姨都幫襯過早餐, 話個包一般仲要唔熱, 個通粉份量少, 凍飲仲要加$2, 佢既評價係~唔會再幫襯, 因隔離平d仲又好味又夠飽

男爵府

今日lunch去幫襯,食咗個香辣墨西哥肉醬意粉,好OK喎.意粉同醬料分開,好精緻lor.d醬料整得好惹味,讚.
最緊要,係個事頭婆真係幾好傾,唔會擺款,感覺幾warm.:loveliness:

原帖由 sampcy 於 10-12-16 16:14 發表

我姨都幫襯過早餐, 話個包一般仲要唔熱, 個通粉份量少, 凍飲仲要加$2, 佢既評價係~唔會再幫襯, 因隔離平d仲又好味又夠飽

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

講來講去, 大部份人都好似係話個飽好食, 其他食物有好評亦都有劣評!!! 不過, 我就唔多鐘意食飽哪~~

洋房

其實又唔係只得個包好食架!其他野都唔錯架!我個人就好鐘意佢d味道,只可能各人口味唔同啦!就算$23既特價午餐都ok架,豬扒大大塊,淋得黎又有肉味,d汁又好好味,我最鍾意豉油汁,老公就鍾意黑椒汁,而呀女就鍾意蕃茄汁,只是有時d汁少左dd!
不過,最值得一讚既係佢地既2人甜品餐!大埔真係冇乜邊間有!

子爵府

醒目開學勳章

我食過佢個午餐...都食一般囉,如果講好食我鐘意碟碟x休囉,不過入邊做果d亞姐太黑人憎,已經好耐無幫襯過佢啦

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 粟米豆 於 18-12-2010 12:05 PM 發表
我食過佢個午餐...都食一般囉,如果講好食我鐘意碟碟x休囉,不過入邊做果d亞姐太黑人憎,已經好耐無幫襯過佢啦

你指喋喋不x? 係呀, 樓面個個講野都好掘, 除非你同佢地好熟(佢地就可以同你嘻嘻哈哈).

千祈唔好要求轉枱, 落order要又快又清楚, 仲有唔可以催野同唔好食住等, 因佢地長期full兼有人等位, 有時小朋友掛住睇電視唔食野, 佢地會出聲"睇電視返屋企睇"...

子爵府

唔係喎~~佢地既雞扒超正架喎~~d汁有時係少左d~不過有時好多架喎~!我覺得總括黎講佢係好好食..同埋最緊要係個老闆娘nice嘛!! 阿喋x不休唔係唔好..不過就愈來愈唔好食..食野又好似趕人走咁..我就好唔鐘意囉~~!!:;pppp:

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

上星期食過茶餐朱扒包+通+啡.

柸回魂啡最唔得,好難飲,飲了幾口就飲唔落.

個通都可以,個包太素,唔合口味,件朱扒唉......啖而無味,全個餐吃完都唔飽,好似去了吃素餐.

講真個餐應該幾健康,但唔合我E個食肉獸.

洋房

回復 49# 粟米豆 的帖子

我反而覺得喋喋x休麻麻喎!可能唔岩我口味啦!

洋房

回復 52# yoma1975 的帖子

個咖啡我都覺麻麻,但杯奶茶及0蜜就好正!佢既0蜜唔用菜蜜,係用蜜糖冲架!好好飲!
佢平時d朱扒好入味架喎!唔通咁岩失手?

男爵府

我和老公都覺普通唔會特別想再去. d食物唔熱飲品唔多ok, 食物味道就可以, 份量太少食完個早餐要再食野. 但我囡囡都很喜歡個包

伯爵府

頭先落去俾訂, 因為訂左到會, 順手食埋, 我都係食椒鹽豬扒飯, 我唔覺得似柴皮, 因為都JUICY, 飯的份量唔記得叫佢少飯. 都食唔晒.. 頭先都見到有新MONDYA O係度做緊訪問同影相。

男爵府

我都有食過呢間呀~~超正!!!
我食過幾次, 樣樣都好好食....我鐘意d bacons, bread, desserts...etc.

其實佢d食物咁酒店式,如果係d大商場開店, 一定會charge 幾貴, 所以係大元呢度真係幾抵食!

我女一月生日, 都想係個度搞個party, 不過未拿資料....

男爵府

For your information

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=49437

禁止訪問

伯爵府

原帖由 AKLAMY 於 10-12-20 22:03 發表
For your information

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=49437

個生日會唔講得笑喎, 好得呀! 期待我既到會食物一樣咁正

首頁

尾頁

跳至