跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 520honey 於 12-1-2011 05:27 AM 發表
你都講啦, 星期六/日碟蝶畢休及明申先爆場, 但係之前 D 人話去親都爆, 今日又行過, 得1檯, 見到最多人果次係坐到半個場 lor

真係唔好意思, 我要返工, 係星期六/日及假期先會去食早餐, 所以唔知平日咩情況, 如有得罪或冒犯請多多包涵喔!

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 520honey 於 14-1-2011 09:06 AM 發表

你誤會左我喇 ! 我唔係話緊你, 係講緊有人做媒, 我講的舊人係07年前果D, 想知內情就留意下07年前的舊人回應, 全部同一時間走晒出黎讚, 08年開始的人就會話唔好食, 有D仲話難食, 仲有就係, 有乜理由一間咁既餐廳仔 ...

呵呵...唔好意思誤會左你添 ^^

明晒你意思, 多謝提醒

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

終於睇哂, 明白了...

我記得好耐之前都有POST講大埔有咩好, OR大元有咩好食, 之類推仲POST, 我當時都有落POST...

碟碟不休勝在係大元算過得去, 但服務簡直, 要睇劉天王廣告...

明新近期我熱門幫襯, 因為服務好過碟碟, 味道又不差予隔鄰, 基本唔需要受氣...

等我又去下新呢間幫襯先...

子爵府

原帖由 520honey 於 11-1-14 09:06 發表

你誤會左我喇 ! 我唔係話緊你, 係講緊有人做媒, 我講的舊人係07年前果D, 想知內情就留意下07年前的舊人回應, 全部同一時間走晒出黎讚, 08年開始的人就會話唔好食, 有D仲話難食, 仲有就係, 有乜理由一間咁既餐廳仔 ...

雖然我唔識得個老闆娘~~不過佢真係幾nice既..可能真係個人口味唔同呀..我覺得ok喎~同埋我未試過野食係凍..!!雖然唔知樓主係咪佢本人..但係講真..好似我自己開左美容~都係想話俾人知~我果度係唔使join plan單次..同埋bk媽咪平d~都係諗住分享下~人地鐘意就pm我咁解..就俾人話我架..我試過~!!咁真係好難怪就算係佢本人都唔會講出黎囉..唔一定個個都係善意評論架~
sorry呀..我只係想表達意見姐...請見諒^^

禁止訪問

公爵府

原帖由 ABBC 於 11-1-14 20:00 發表

雖然我唔識得個老闆娘~~不過佢真係幾nice既..可能真係個人口味唔同呀..我覺得ok喎~同埋我未試過野食係凍..!!雖然唔知樓主係咪佢本人..但係講真..好似我自己開左美容~都係想話俾人知~我果度係唔使join plan單次..同 ...

公爵府

其實我覺得無問題, 我都知你由打算準備創業, 同而家搬舖, 我都替你開心, 只要係貨真假實, 真係無咩問題...

正如有人講過, 好多人都會為自己喜好賣廣告, 只係用唔同既方法, 即使佢要做媒, 會有人知...

ABBC你生意如何呀?(唔好意思借一借POST)

原帖由 ABBC 於 11-1-14 20:00 發表

雖然我唔識得個老闆娘~~不過佢真係幾nice既..可能真係個人口味唔同呀..我覺得ok喎~同埋我未試過野食係凍..!!雖然唔知樓主係咪佢本人..但係講真..好似我自己開左美容~都係想話俾人知~我果度係唔使join plan單次..同 ...

子爵府

原帖由 520honey 於 11-1-15 08:17 發表
我唔係同佢有仇, 冇必要唱衰佢, 我講事實0者, 事實係我成日經過, 亦比人昆左去試, 試果時好大期望, 最后 . . .
我都唔係淨係踩佢, 係得咪講得lor

我以前都有fd做飲食, 識得去幫襯一定多d正d特別處理過先 ...

HAHAHA~~我唔係話你針對佢..而係我講出我既想法..都係講得就講姐!!
咁我又唔知FD係咪真係多D平D特別D喎!因為我都唔識朋友係開飲食..!!

子爵府

原帖由 mrs.so 於 11-1-15 10:03 發表
其實我覺得無問題, 我都知你由打算準備創業, 同而家搬舖, 我都替你開心, 只要係貨真假實, 真係無咩問題...

正如有人講過, 好多人都會為自己喜好賣廣告, 只係用唔同既方法, 即使佢要做媒, 會有人知...

ABBC你生意 ...

THX你呀~~我依家幾好呀.!!地方又好...都有唔少新客呀.算係咁..!!你真係有心呀..我都靜侯你過黎丫~
不過我依家在大埔墟呀..唉~!之前果個又唔算數唔租俾我~希望依家呢度多D客...等我可以搵到餐晏仔..又可以照顧到頭家我就算架喇~!!^^

公爵府

我好耐都無做FACIAL, 不知幾想囉, 我都想過年前幫襯下你, 我期待中...

原帖由 ABBC 於 11-1-16 01:46 發表

THX你呀~~我依家幾好呀.!!地方又好...都有唔少新客呀.算係咁..!!你真係有心呀..我都靜侯你過黎丫~
不過我依家在大埔墟呀..唉~!之前果個又唔算數唔租俾我~希望依家呢度多D客...等我可以搵到餐晏仔..又可以照顧到頭家 ...

子爵府

回復 93# mrs.so 的帖子

mrs.so~~好呀..到時希望你會滿意喇^^

首頁

尾頁

跳至