跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

Hi, 1005 mama, I would like to organize a 'my 1st birthday party' for 1005 babies:) pls let me know if u are interested la!

Date: 30/4 (sat) or 1/5 ( sun) or 10/5 (tue, public holiday)
Venue: depends on the no. Of participants, can be at hotel, private club hse, cafe, etc

Time

別墅

已經有人搞咗喇, 日期係4月30日, 已有接近100位1005媽媽報名出席....

別墅

Hi chengida

I would like to join as well.

BTW, May I know, the one on 30 Apr 2011 is full or not? If not, maybe I can join both.

別墅

原帖由 wintor 於 10-12-9 13:08 發表
Hi chengida

I would like to join as well.

BTW, May I know, the one on 30 Apr 2011 is full or not? If not, maybe I can join both.

full咗喇, but仲有好多mama on waiting list....

子爵府

wintor, 30/4 既party巳經一早full左喇.

別墅

既然仲有其他BB都想參加, 不如搞多個啦?

複式洋房

我諗注搞;)wintor, 一齊搞啦:)

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

support and thanks for your effort~
請勿打招呼~

複式洋房

我都想join呀~搞啦搞啦~30/4個個我覺得太貴,$280@1A,所以冇join呀 ,希望呢個可以平D同老公一齊去啦~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想參加, 請預我. 謝謝

別墅

我都想參加,如有mama攪,記得call埋我參加呀!我想bb有一個特別的生日會 or見下認識下d朋友仔

大宅

我都想join呀, please count me in, thanks

複式洋房

我又想join呀, 30/4我都覺得貴, 希望都想揾d平d既參加~^^

禁止訪問

別墅

原帖由 chengida 於 10-12-11 00:11 發表
我諗注搞;)wintor, 一齊搞啦:)

Chengida

其實幫手我ok, 不過要多d人, 人多好辦事. 如果人少, 都只可以搞有限人數... 你覺得點?

仲要睇下地方size, eg : Playroom, 樓上cafe etc...

不如 30 Apr 2011 Sat, afternoon 好嗎?

複式洋房

多謝各位支持,
暫定曰期: 30/4/2011(sat) (要確實book左埸先)
時間: 下午2-6
地點:搜尋中
為方便統計人數,請大家再次用以下形式回覆:
1.) ida Cheng 2A 1B ( 可幫手籌備)
2.)
3.)
4.)

複式洋房

2A1B 即兩大人一BB

複式洋房

2.)kay szeto 2a1b(我都可以幫下手既~)
3.)
4.)

別墅

多謝各位支持,
暫定曰期: 30/4/2011(sat) (要確實book左埸先)
2.) kay szeto 2a1b(我都可以幫下手既~)
3.) wintor 2A1B (我都可以幫下手既~)

別墅

原帖由 wintor 於 10-12-13 17:19 發表
多謝各位支持,
2.) kay szeto 2a1b(我都可以幫下手既~)
3.) wintor 2A ...

4.) Fiona 2A1B

首頁
12345...9

尾頁

跳至