論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想知我有冇比個 agent 玩!!

佢話個 process 要:
1. 比 info 比印尼領事館 (等 7-10 days)
2. 比 info 比入境處

我想知第一個 step 係咪必須同埋係咪要咁耐呢?

因為我覺得我比個 agent 玩囉!!!
第一個做左3 日就話唔做, 叫 part time 黎幫手, 明明話可以做2 weeks, 突然做左幾日 agent 就話佢都係唔做到咁耐, 佢要第二就走, 會再搵過 part time 比我!!

侯爵府

預你揀定咗海外工人, 快則都要預1.5個月, 保守都要兩個月架....

原帖由 beckytamhk 於 10-12-14 16:26 發表

1. 比 info 比印尼領事館 (等 7-10 days)

第一個做左3 日就 ...

別墅

原帖由 beckytamhk 於 10-12-14 16:26 發表

第一個做左3 日就 ...

你的part time在哪裡揾的? 我都想揾part time頂3weeks 呀...

別墅

我上星期剛剛問過 Agent, 佢話最快都要2.5-3 個月

別墅

我而家攪緊個賓賓 佢人在菲律賓 都要3個月ga....

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個case係05 Oct上agent到攪手續,工人9 Dec 晚到香港,即係大約兩個月~

別墅

我覺得個 agent 有問題囉先咁問
因為我一接個工人, 佢已經有手提

之前我都係請未黎過香港既, 都未有咁快有手提電話
我好懷疑間 agent 講大話囉!

首頁

尾頁

跳至