自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

荔枝角羽絨 - 開倉 (只收cash)
長裕街定豐中心 18 樓

&

EIKOWADA 開倉 -- > 唔知仲有冇, 打去問下先喇!!
荔枝角通州西街1059-61號新光工業大廈1字樓
(MTRC出口)
tel :2742-0800

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

你聽朝落去問啦,我試過係拎得返GA~
佢仲話好多人都好似我地咁失魂,唔係好出奇GA JA~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原帖由 kinglongma 於 10-12-15 21:52 發表
我琴日行過葵芳去金龍嗰條天橋掛咗張單張話唔知忠乜野大廈有户外禦寒衣物開倉,你去嗰條天橋 look look 吖。另外pm 咗一個比你,係先前有mami send 比我架,你打去問吓有冇?
...

tks so much

侯爵府

原帖由 hinwaimama 於 10-12-15 22:43 發表
你聽朝落去問啦,我試過係拎得返GA~
佢仲話好多人都好似我地咁失魂,唔係好出奇GA JA~

really??? 我都希望佢仲存在呀!

子爵府

好媽媽勳章

葵興有羽絨開倉,我在葵昌路果邊返工,今朝仲見到有人派傳單,我明早返工再睇下有冇...有的話立即上黎報料

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

OF COZ~~
原帖由 gogoblue 於 10-12-15 23:07 發表

大宅

阿仔新買件minnex有味,可以點洗?

原帖由 jk923 於 10-12-15 21:05 發表

我帶過個仔同我爸爸上好似係6樓,有間專賣'mount Snow'牌子。d褸好夠暖(鵝絨完全無味 ),你試下上網seach正確資料。

男爵府

畀面勳章

原帖由 Kuri 於 10-12-15 20:59 發表
自從有次洗衣舖同我講話D羽絨褸佢地都係用水洗,話咁樣係輸淨D~~之後,我返屋企睇標籤,又係可以水洗喎~~

呢幾年,我連羽絨被都係放入機洗呀,慳番唔少 ...

我都係,我上個星期好天果排,我已經洗晒屋企所有既褸。

大宅

原帖由 gogoblue 於 10-12-15 23:07 發表

= =”
如果搵到,但係封晒塵要洗多次,咁點算?

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

BK mami 們真係好 幫手!
有咩事上黎求救,

大家集思廣益,
齊齊幫忙諗辦法,
好 warm!

男爵府

Sogo 21/F, ProCam-fi on sale, go to check.
http://www.sogo.com.hk/tc/causew ... event_hall_21F.html

子爵府

好媽媽勳章

唔知係咪太凍...今朝唔見派傳單果個人。
一陣 lunch 我再落去睇下啦..

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 LilianLegend 於 10-12-16 09:10 發表
BK mami 們真係好 幫手!
有咩事上黎求救,
大家集思廣益,
齊齊幫忙諗辦法,
好 warm!

LIKE

大宅

畀面勳章

會唔會放咗响床底咋?
我家嗰啲年頭洗咗, 一直响洗衣舖
啱啱星期六先拎返上樓
日本の平安を祈ります

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

樓主

如果你真係搵唔番舊嗰d
我勸你都唔好求其買
與其洗錢 不如買番幾件好小小比老人同小朋友
屯門千色店咪有間小魚知味ge
佢隔離有間體育舖
好多小童同大人款賣
有貴有平
我噚日去睇仲有好多size
north face有85%
你試吓去睇吓

男爵府

拎衫去洗衣鋪, 如果過左日子唔知幾多個月(有D 1個月)都唔拎, 佢地會擺番落工場, 再過多幾個月都唔拎...就由佢地處置架啦.

不過每間做法都唔同..

希望樓主拎得番啦.

侯爵府

原帖由 cmmcbb 於 10-12-16 10:07 發表
唔知係咪太凍...今朝唔見派傳單果個人。
一陣 lunch 我再落去睇下啦..

係喎...今朝真係無人派傳單....不過我經過某工廠大廈見到張傳單....D款好唔得........

侯爵府

原帖由 yamiyami 於 10-12-16 10:38 發表
拎衫去洗衣鋪, 如果過左日子唔知幾多個月(有D 1個月)都唔拎, 佢地會擺番落工場, 再過多幾個月都唔拎...就由佢地處置架啦.

不過每間做法都唔同..

希望樓主拎得番啦. ...

今朝去咗問...我哥話老闆娘咁答: 吓...多數都無架喎..隔咗咁耐..我地比返哂工埸架勒...分分鐘掉鬼哂...唉.............又唔肯幫我地CHECK底單..係到EE哦哦..(有D想打發我地走咁).

我勁唔開心...我年年都幫襯你...年年都攞哂全屋D大褸, 被比你洗...你竟然咁講......唉..........

男爵府

原帖由 gogoblue 於 10-12-16 10:50 發表

今朝去咗問...我哥話老闆娘咁答: 吓...多數都無架喎..隔咗咁耐..我地比返哂工埸架勒...分分鐘掉鬼哂...唉.............又唔肯幫我地CHECK底單..係到EE哦哦..(有D想打發我地走咁).

我勁唔開心...我年年都幫襯你... ...

而家最大問題係個老闆娘唔肯同你CHECK...

你不如叫你呀哥同個老闆娘講, 如果拎得番個6件, 比5舊水佢(價錢你自已定啦), 咁5舊水換番6件, 抵番哂又唔使煩..

男爵府

原帖由 gogoblue 於 10-12-16 10:50 發表

我勁唔開心...我年年都幫襯你... ...

掉就應該唔會, 不過可能賣左都唔定...

首頁
12345...6

尾頁

跳至