自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我都有D印象

安息吧 !

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

R.I.P )))

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

Mat爸 & Mat仔:

加油! 神必賜力量你們去渡過每一天!

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

r.i.p

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我對mat媽都有印象,估唔到...

mat媽,R.I.P.

水晶宮

回覆 339# Mat爸 的文章

Matthew & Mat爸,
願您們堅強面對, 父子攜手跨過目前的艱難, 將來的日子定必好過, Mat媽會常在心中伴著您們! 努力, 加油!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

王國長老

王國長老

原帖由 Mat爸 於 11-1-20 00:20 發表
我今晚偶然上BK及上0509討論區才發現有這個topic,感謝魚生在mat媽患病醫治中的鼓勵及意見,亦感謝各網友留下的祝福及慰問。雖然她很突然地離開了,是意料之外,但她在最後一星期臥床不起痛楚萬分之下仍有盼望會有康復的一天 ...

mat爸:

如果仔仔升小一後, 功課或要請補習跟進的話(考慮到你要工作未必可以早早回家替仔仔溫習), 又是一筆費用, 或者可以考慮黃埔宣小.

祝一切安好.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

畀面勳章

願mat 媽安息

伯爵府

Mat 媽曾經回應我的文章的,她的離去為你們帶來沉重的打擊,希望你們振作,好好地生活下去,如有問題,不妨在這兒留言,大家交流交流吧,我相信她知道你到這裡來一定會很高興的。

我今晚偶然上BK及上0509討論區才發現有這個topic,感謝魚生在mat媽患病醫治中的鼓勵及意見,亦感謝各網友留下的祝福及慰問。雖然她很突然地離開了,是意料之外,但她在最後一星期臥床不起痛楚萬分之下仍有盼望會有康復的一天 ...

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Mat爸:

如負擔唔起讀音小,黃埔宣小聽聞都係唔錯嘅小學,只要Mat仔俾心機,邊度讀都唔係問題。Mat仔知道您同Mat媽都咁愛佢,佢一定會生生性性努力學習。您同Mat仔都要加油!
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

mat媽
一路好走

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

音小係一間充滿愛既學校, 校長亦平易近人, 若果Mat爸喜愛音小, 不況嘗試和學校聯絡, 學校對於某些經濟困難既家長都會幫助....

RIP~

水晶宮

環保接龍勳章

RIP..

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

安息吧.

大臣

禁止訪問

回覆 1# 大臣 的文章

禁止訪問

大宅

雖然我很少上bk, 但我對她有印象, 因為有時在某話題上遇過, 願mat媽一路好走, 她的家人要加油呀!!!

首頁

尾頁

跳至