跳至

首頁

尾頁

別墅

今天去o左吳國偉註冊,個書記做到木口木面,不過入到去見到成班小朋友坐定定係度聽故事,都秩序都好好~~~唔知佢地放假未呢?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

返埋聽日呀

後日學校活動自己決定返唔返

男爵府

我囡囡都註冊左啦,安樂哂 !!!
我重fax左退學信去另一幼稚園, 等學校可以通知有需要的學童補上..

原帖由 celeo 於 10-12-20 14:27 發表
今天去o左吳國偉註冊,個書記做到木口木面,不過入到去見到成班小朋友坐定定係度聽故事,都秩序都好好~~~唔知佢地放假未呢?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

原帖由 subb 於 10-12-20 17:14 發表
我重fax左退學信去另一幼稚園, 等學校可以通知有需要的學童補上..

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 celeo 於 10-12-20 14:27 發表

出哂名

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 subb 於 10-12-20 17:14 發表

做得好

大宅

放棄咗

別墅

學校都真係幾多活動喎~~~
原帖由 sasa0208 於 10-12-20 16:45 發表
返埋聽日呀

後日學校活動自己決定返唔返

別墅

我都係放棄.....

原帖由 zoewsw 於 10-12-20 19:37 發表
放棄咗

複式洋房

交了留位費了~
唔知放棄的是否係pm offer呢或有邊間好offer呢?

禁止訪問

別墅

我地小朋友會係同學喇
不過都好唔舍得吳偉國
兩間都好好,真係好難取捨..........

祝各位bk媽咪聖誕快樂!

原帖由 YuriRainbow 於 10-12-24 01:27 發表
我都係放棄了..... 決定讀荃浸PM!

順道祝各位聖誕節快樂~

複式洋房

我小朋友都係荃浸PM,昨日收到吳偉國
後補位,唔知點好....

荃浸出名好,但小朋友明顯鐘意吳偉國多d.....唉~~

首頁

尾頁

跳至