夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有冇做人老公嘅,因為好小事就鬧老婆做臭X?你老婆唔想你比人呃咋!
你個friend自己想買野,叫你幫佢碌咭供,話開定24張票比你,成個月都冇比你,而家又叫你幫佢碌多一萬??你都肯?你老婆只係講咗一句:佢仲未比票你喎?就比你超大聲鬧一個鐘?仲句句粗口?咩人嚟架?

大宅

咩friend黎架?!咁都有既?

你老公反應好大喎,係咪有咩原因呀

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章

恕我直言,呢啲男人唔死都無用,只會對老婆咆哮,在外面只係一隻門口狗!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 GIGITWEETY 於 10-12-22 15:39 發表
恕我直言,呢啲男人唔死都無用,只會對老婆咆哮,在外面只係一隻門口狗!

係呀!我同事頭先擰注個电話喊足成個鐘!佢老公大聲到我都聽得清清楚楚!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 GIGITWEETY 於 10-12-22 15:39 發表

講得好!!!!!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 mkt 於 10-12-22 15:36 發表
咩friend黎架?!咁都有既?

你老公反應好大喎,係咪有咩原因呀

佢老公痴架!仲話佢老婆攪到佢冇晒friend喎!

禁止訪問

子爵府

男人俾晒家用就唔好理佢咁多,佢明知自己第一次俾人坤左,你重加多腳咪火上加油,不過咁,講粗口鬧老婆就真係唔可以接受.最好一句都唔好應佢,由佢講到無引自然收聲.......

禁止發言

禁止訪問

禁止訪問

別墅

老婆係用來錫,佢對一個普通人都唔會鬧臭x啦!何況一個同床共枕的人?佢都根本唔當你係人...

因為你講中了佢的瘀野丫嘛..佢個心都係覺得自己比人當傻仔咁呃,不過佢自己唔肯承認自己on90者,你一言道破佢仲唔老羞成怒咩?將所有野發洩0係你身上囉!
總之我覺得用粗口咁樣鬧老婆都係賤男...呢d人都唔會有咩作為...
candice

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果我老公甘鬧我,我立即同佢離婚!!

禁止發言

禁止訪問

禁止發言

大宅

你老公心知佢比FRIEND "西遊" 但係佢懶有義氣, 又唔"鬧"得個FRIEND, 所以搵你做左出氣袋.

我直覺你C6唔係真心想鬧你, 只係佢有怨冇定出氣, 所以向你開刀.

原帖由 mtqueenie 於 22-12-2010 03:32 PM 發表
有冇做人老公嘅,因為好小事就鬧老婆做臭X?你老婆唔想你比人呃咋!
你個friend自己想買野,叫你幫佢碌咭供,話開定24張票比你,成個月都冇比你,而家又叫你幫佢碌多一萬??你都肯?你老婆只係講咗一句:佢仲未比票你喎?就比你超大聲鬧一 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉, 對呀, 有左頭家應該顧惦左自己頭家先, 對住呢D咁懶係對外人有義氣的老公, 個老婆一定做左阻住佢有義氣的絆腳石, 揭發佢又等於揭佢瘡疤, 永遠忠言逆耳......

不過, 呢D男人多的是....

原帖由 美亞 於 10-12-22 21:15 發表
呢種人過多幾年的下場是:人又老.錢又無(比人呃晒LA)老婆又走佬(對佢己心死.當然會走)~
施比受, 更有福

瑪瑙宮

有無攪錯咁鬧老婆, 淨係識蝦女人, 有 d 用都唔會信 d 咁o既 fd, 正笨實. 唔好諗住同呢種人一世.

侯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 mtqueenie 於 10-12-22 15:32 發表
你個friend自己想買野,叫你幫佢碌咭供,話開定24張票比你,成個月都冇比你,而家又叫你幫佢碌多一萬??你都肯?你老婆只係講咗一句:佢仲未比票你喎?就比你超大聲鬧一 ...
頂‥哩個男人又係衰嘅,剩係識蝦老婆,無鬼用架!

首頁

尾頁

跳至