自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

唱到成個黑人咁, 好似鍊住個鼻唱, 最怕見到佢

不過又唔明好多人都唔MIND佢好似鍊住個鼻唱, 仲覺得佢唱得好好??

禁止訪問

大宅

佢唱歌我聽到頭都側埋都聽唔到佢唱咩..

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 emmatsang90 於 10-12-23 17:40 發表
其實巨星d人會唔會紅唔得耐呢?
只係熱潮姐..
講真丫,,我真係唔覺得林欣彤係唱得好~
只不過佢嗌過一次咁多.........其實人人都嗌到
唔係把聲好定唔好..只係睇你有月9勇氣.
再者..你地試下聽完G.E.M原裝再聽佢..
你 ...

我唔講得上中唔中意, 不過......

我覺得如果亞MAG同上年個何X慧比
亞MAG好好多, 起碼今年同佢哋造型嗰個無整鬼佢哋, 個外型其實都OK, 順眼過何X慧

至於唱歌, 佢係好夠中氣, 個人細細粒咁有中氣都算難得, 聲底夠厚, 不過我硬係覺得佢D咬字發音好奇怪, 尤其係唱普通話歌, 成日都好似含住粒核咁, 好奇怪

伯爵府

醒目開學勳章

I don't like her.

珍珠宮

TxB 好衰,將d原本幾好既人日日夜夜咁曝光,明明唔討厭都變得有d討厭..林峰,王祖男, mag

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我都明你好唔鍾意佢,但都唔洗開2個post ar???
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3603682

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 hinwaimama 於 10-12-23 07:05 PM 發表
我都明你好唔鍾意佢,但都唔洗開2個post ar???
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3603682

可能唔小心按多左次......

不過樓主目的為何? 同另一會員'打擊'tbb定某人?
盡我一己之力,發放正能量!

侯爵府

畀面勳章

原帖由 健朗媽咪 於 10-12-23 17:50 發表

我唔講得上中唔中意, 不過......

我覺得如果亞MAG同上年個何X慧比
亞MAG好好多, 起碼今年同佢哋造型嗰個無整鬼佢哋, 個外型其實都OK, 順眼過何X慧

至於唱歌, 佢係好夠中氣, 個人細細粒咁有中氣都算難得, 聲底夠 ...

我都唔 like !

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

兩個post打既野都唔同
其實我都係8下樓主係咪真係咁唔like mag ja~
原帖由 召藥師 於 10-12-23 20:17 發表

可能唔小心按多左次......

不過樓主目的為何? 同另一會員'打擊'tbb定某人?

男爵府

tvb唔夠人,順勢推d巨星上去,無所謂的,掂,自己人,齊齊搵錢,唔掂,下馬,依家紅唔紅,係無人計到,都係靠谷,谷唔起,就返歸,英皇都係用依招

伯爵府

雖然我對佢冇咩感覺, 但暫時佢冇做到任何錯事或者d黑人憎的事, 所以唔會無端端討厭佢或惡意批評, 佢只係小女孩一名啫。

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

agree.

佢都係細路女一個啫, 比條生路人行吓啦.

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 Michelmcy 於 10-12-23 22:21 發表
agree.

個個都由0開始架啦,巨星班人出來唱,出來見人有幾耐時間者,亞梅都係幾歲跟住個歌舞團周圍唱都係荔園冇人識啦,唔入TBB參加比賽,唔係tbb即谷佢,又點會有天后個名呀.

巨星一班人經過一年訓練而家都有哂台形啦...
<br><br>

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 Michelmcy 於 10-12-23 22:21 發表
agree.

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

原帖由 E_gold8806 於 10-12-23 22:15 發表
雖然我對佢冇咩感覺, 但暫時佢冇做到任何錯事或者d黑人憎的事, 所以唔會無端端討厭佢或惡意批評, 佢只係小女孩一名啫。

男爵府

環保接龍勳章

佢唱歌簡直難聽 :;pppp:

男爵府

電視播佢唱嗰首聖誕歌, 我聽咗好多次都聽唔到啲歌詞

男爵府

我同我12歲O既仔都唔鍾意佢.........都唔知TBB做咩成日捧佢出黎, 唔想見到佢呀......唱歌又唔係真係好好聽, 唔睇字幕都唔知佢唱咩???

首頁

尾頁

跳至