自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢唱歌都唔好聽.

珍珠宮

原帖由 emmatsang90 於 10-12-23 17:40 發表
其實巨星d人會唔會紅唔得耐呢?
只係熱潮姐..
講真丫,,我真係唔覺得林欣彤係唱得好~
只不過佢嗌過一次咁多.........其實人人都嗌到
唔係把聲好定唔好..只係睇你有月9勇氣.
再者..你地試下聽完G.E.M原裝再聽佢..
你 ...

我都唔鍾意佢. 唱歌唔清楚, 成日含住粒"欖核"喺個喉嚨咁.
雖然佢笑得好燦爛, 但佢個咀角係向下彎嘅, 一個"苦"樣.
而且暴光率太高, 唔厭都睇到厭.

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

yes有同感

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

別墅

人紅 , 牡計啦....

子爵府

回覆 16# beanean 的文章

我都覺得佢唱得好, 雖然咬仔真係差D, 但聲線, 感情都好好啊 !

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔睇字幕,跟本唔知佢唱緊咩

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

講真,巨聲幫裏好多唱得比她好,例如:胡鴻鈞,坤哥,羅孝勇!

侯爵府

唱到而家都仲係咁, 一d進步都無..
原帖由 Angel_BB 於 10-12-28 16:54 發表

大宅

我个人认为(不喜勿插),Mag得人喜欢的条件,不是她的唱功,虽然跟其他参赛者比较都算是优秀,也当然不是她的样貌,虽然都算是可爱.她最吸引人的,是她唱歌时感情的输出,能够打动人心.这种能力,不是说唱歌技巧高超就会有的.我觉得现在乐坛里有一位好例子,是Eason Chan.

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

數漏..... 以為全宇宙中意佢

原帖由 sasa@uk 於 10-12-23 19:03 發表
TxB 好衰,將d原本幾好既人日日夜夜咁曝光,明明唔討厭都變得有d討厭..林峰,王祖男, mag

大宅

佢都唔想o既, 因為唔到佢決定出咩節目, ttb簽得佢, 就一定用到盡, 用佢e ka仲有o既人氣狂接廣告同events, 有得搵就盡量搵

大宅

好媽媽勳章

原帖由 茶葉蛋 於 10-12-23 17:49 發表
佢唱歌我聽到頭都側埋都聽唔到佢唱咩..

agree x 1000000000000000000

男爵府

唔紅都爆煙花爆到佢紅啦,tbb素來如此,已經見慣了,爆紅左之後有得搵就快搵,遲d一個唔好彩谷唔起就咁玩完,當然都有可能好彩既,講真,tbb埋沒幾多有才華既人,唱得之人大有才在,可惜....

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 20070120 於 10-12-29 12:41 發表
佢都唔想o既, 因為唔到佢決定出咩節目, ttb簽得佢, 就一定用到盡, 用佢e ka仲有o既人氣狂接廣告同events, 有得搵就盡量搵

我都有同感!

珍珠宮

支持喎, 細路女可以搵到自己嘅方向都唔錯呀!

原帖由 Michelmcy 於 10-12-23 22:21 發表
agree.

佢都係細路女一個啫, 比條生路人行吓啦.

大宅

佢唱得唔清楚

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

本來對佢印象幾好, 但之前睇過佢訪問, 佢講野真係難登大雅之堂

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原帖由 Angel_BB 於 10-12-28 16:54 發表

我挑戰過,個首聖誕歌,我閉起眼聽,只係聽得到頭兩句同英文前一句,其餘,一句都聽唔清,連最近意思都代入唔到

翡翠宮

我都發覺自己依架越黎越唔鍾意睇佢~~~

本來係巨聲當中,差唔多最唱得都算係佢(唔計一幫個d),但呢排係電視度見得佢太多,聽得佢唱歌唱得多,發覺佢唔係乜野都唱得好,好多時都係d要"哎"的歌佢先叫做唱得ok,其他既佢真係唱得麻麻地,佢其實只係夠氣唱歌,但聲底真係唔算好好個隻,好似之前佢唱G.M.E個首歌,佢算係唱得唔錯,但相比起原唱者佢真係差好遠~~~

尤其,呢排日日係電視度聽到佢唱個首聖誕歌,真係好難聽,把聲完全唔得,唱得好差,我好留心聽都唔知聽唔聽到3成D歌詞~~~

首頁

尾頁

跳至